Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Ontwerp SV-ledenpas: inzendtermijn gesloten

Ontwerp SV-ledenpas: inzendtermijn gesloten

In de zoektocht naar een nieuw ontwerp voor de ledenpas heeft SV Superboeren De Graafschap de afgelopen periode een wedstrijd uitgeschreven. De termijn voor het inzenden van een ontwerp is inmiddels verstreken.

Alle ontwerpen zullen nu worden beoordeeld op haalbaarheid door Intermediately uit Leeuwarden. Alle inzendingen zullen vervolgens ook het scherpe oog van de jury passeren. Deze jury zal uiteindelijk bepalen welke ledenpas er vanaf komend seizoen in gebruik zal worden genomen.

Momenteel is er nog een aantal ontwikkelingen gaande omtrent de nieuwe ledenpas. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Word partner van onze ledenpas

Alle leden van SV Superboeren De Graafschap hebben een eigen ledenpas. De afgelopen weken heeft een aantal nieuwe bedrijven zich aangesloten bij onze ledenpas en staan vermeld in dit overzicht.

Wij zijn altijd opzoek naar bedrijven die zich willen aansluiten bij onze, straks vernieuwde, ledenpas. Lijkt het u een mooie gelegenheid om u bedrijf onder de aandacht te brengen?

Stuur dan een mail naar: sponsor@superboeren.nl. Of neem telefonisch contact op met Bernard Roelofs (0314-36.55.66 of 06-26.66.99.83). Hij informeert u graag over de mogelijkheden.

Zoekt u informatie over hoe u lid kunt worden van onze Supportersvereniging, klik dan hier, of klik op de banner aan de rechterzijde van deze pagina.

'Vind SV Superboeren De Graafschap leuk'

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X