Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra verwacht gemotiveerd Sparta

Huistra verwacht gemotiveerd Sparta

Het meest interessante affiche vrijdag in de Jupiler League is Sparta - De Graafschap. 'Heel belangrijk voor ons. De kopgroep zit dicht bij elkaar. Er kan nog van alles gebeuren', zegt trainer Pieter Huistra van De Graafschap.

'Zij zullen na het verlies tegen Den Bosch extra gemotiveerd zijn', verwacht Huistra. 'Als wij ze in het begin een schrikreactie kunnen bezorgen, zijn we in elk geval goed begonnen. In het begin kun je vaak al zien hoe zo'n wedstrijd loopt.'

De Graafschap is nu elf wedstrijden zonder nederlaag en staat op dit moment vierde in de Jupiler League. 'Ons vertrouwen is groot. De speelwijze wordt bij de spelers steeds duidelijker en daarmee gaat ook de uitvoering makkelijker. Maar we zullen wel scherp moeten blijven. Elke wedstrijd moet je er weer vol voor gaan. Uit hebben we zelfs meer gewonnen dan thuis, dus ook dat geeft vertrouwen', weet Huistra.

De hoofdtrainer, die binnenkort waarschijnlijk een nieuw contract zal tekenen in Doetinchem, ziet nog wel verbeterpunten. 'Die zijn er altijd. De afwisseling tussen opbouw en de diepe bal kan beter. Met deze hobbelige velden van de laatste tijd ben je sneller geneigd diep te spelen. Als we nog meer kunnen afwisselen, ben je ook weer moeilijker te bespelen.'

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X