Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Stand van zaken DENKtank De Graafschap

Stand van zaken DENKtank De Graafschap

Twintig bezorgde supporters kwamen op 17 mei 2012, Hemelvaartsdag, bijeen in de kelder van Café De Bank in Doetinchem. Twintig bezorgde supporters die elkaar eigenlijk niet kenden, maar via-via benaderd waren om aan te schuiven. Twintig bezorgde supporters met de meest uiteenlopende achtergronden. Twintig bezorgde supporters van Spinnekop, Groenendaal, Roodbergen en hoofdtribune. Twintig bezorgde supporters presenteerden het Manifest aan De Graafschap. Twintig bezorgde supporters zaten wekelijks in de kelder te vergaderen. Twintig bezorgde supporters ‘streden’ met de bestuurders van de club. Twintig bezorgde supporters zijn vertegenwoordigd in de DENKtank.

De SV Superboeren is vertegenwoordigd in DENKtank door Michiel Bakker en Hans Boesberg.

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

===
Onderstaand bericht is recent gepubliceerd op www.degraafschap.nl.

De Graafschap maakt al enige tijd gebruik van een denktank. Een platform waarin supporters zitten uit alle geldingen van de club, die mee denken over de structuur van de organisatie. Interim voorzitter Henk Zweers is de bedenker van de denktank en is positief over het proces tot nu toe.

"Het is geweldig om te zien hoe een ieder zich inzet voor onze club. Het proces verloopt voorspoedig. Alle geledingen zijn vertegenwoordigd en hebben het beste met De Graafschap voor. Op dit moment zijn we druk met het formuleren van gemeenschappelijke standpunten en de adviezen. Naar verwachting is er minimaal nog een bijeenkomt nodig om alles af te ronden. Daarna, zo is in onderling overleg besloten, kunnen wij tot publicatie overgaan. Het tekent de deelnemers van de denktank dat het tot nu toe allemaal intern is gebleven. Dat is niet om geheimzinnig te doen, maar juist om het proces te versnellen en het uiteindelijke einddoel te bereiken. Zo heb je het minste last van externe ruis.", aldus Henk Zweers.

===

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X