Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Guus en Rogier Meijer in actie voor Serious Request

Guus en Rogier Meijer in actie voor Serious Request

Dinsdag 18 en woensdag 19 december stond OBS De Slinger in Aalten geheel in het teken van 3FM Serious Request. 5 juffen van deze school hebben 24 uur lang zonder eten geleefd om zo te ervaren hoe Gerard EkdomMichiel Veenstra en Giel Beelen van 18 t/m 24 december hun dagen ervaren. Onder het motto "Let's Hear it for the Babies" willen 3FM en het Rode Kruis meewerken aan het terugdringen van babysterfte.

Op deze basisschool is alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk geld in te zamelen om babysterfte tegen te gaan. Ook Mascotte Guus ging samen met Rogier Meijer naar OBS De Slinger om mee te helpen geld in te zamelen. Rogier had een wedstrijdbal en zijn eigen wedstrijd met handtekeningen van de gehele selectie bij zich voor de veiling. Het eindbod van de wedstrijdbal kwam uit op €36,- en voor het wedstrijdshirt van Rogier werd zelfs €60,- geboden. Ook konden de kinderen met Guus en Rogier op de foto en deelde ze handtekeningen uit voor €0,50, natuurlijk allemaal voor het goede doel.

In ons fotoalbum zijn een aantal foto's van deze middag te vinden.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X