Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Telstar-uit

In aanloop naar... Telstar-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in Velsen-Zuid, zal worden geleid door arbiter Mulder. Als assistent-arbiters zijn de heren Tafhimi en Vandeursen. Als vierde official is de heer Gerrets aanwezig.

- Met Telstar treft De Graafschap de huidige nummer veertien. De Witte Leeuwen lopen met zestien punten één op één.

- Oefenmeester bij Telstar is Marcel Keizer. Hij debuteert dit seizoen als trainer in het betaalde voetbal. Keizer stond als speler ook twee seizoenen onder contract in Doetinchem. Tussen 1998-2000 speelde hij 9 wedstrijden als Superboer. Een langdurige blessure stond meer wedstrijden in de weg.

- Keizer zal bij deze wedstrijd echter niet als oefenmeester op de bank zitten. Hij is door de KNVB voor één duel geschorst na kritiek op de scheidsrechter. Ook Keizers assistent, Ahannach, werd om dezelfde reden voor één wedstrijd uitgesloten.

- Bovendien kreeg Telstar-aanvaller Hoefdraad afgelopen weekend een directe rode kaart, waardoor hij het duel met De Graafschap mist.

- De Graafschap pakte de laatste twee duels de maximale zes punten en deed dit met de doelcijfers: 4-0.

- Rogier Meijer is weer beschikbaar na een schorsing. Maar trainer Huistra ziet geen aanleiding om zijn ploeg na de 3-0 zege op Den Bosch te wijzigen.

- Actie SV bij buscombi Excelsior – De Graafschap

Op initiatief van de supportersvereniging Superboeren De Graafschap kunnen supporters voor slechts €15,- met de bus mee naar de laatste wedstrijd voor de winterstop: Excelsior – De Graafschap. Deze wedstrijd wordt op vrijdag 21 december om 20.00 uur gespeeld in stadion Woudestein te Rotterdam. Meer.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 77,22

Gelijkspel: 13,61

Nederlaag: 9,18

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Na deze wedstrijd is de winnaar van periode 3 in de Superboerenpoule bekend.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X