Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Calvete waarschijnlijk in basis De Graafschap

Calvete waarschijnlijk in basis De Graafschap

Jordan Garcia-Calvete staat waarschijnlijk in de basis bij De Graafschap zondag tegen Volendam. De aanvallende middenvelder, gehuurd van Anderlecht, verdringt mogelijk Soufian El Hassnaoui uit het elftal. Calvete zou dan in een centrale rol achter de twee spitsen spelen.

Volendam staat achtste op de ranglijst van de Jupiler League en heeft zeven punten meer verzameld dan De Graafschap dat na vrijdagavond nog verder wegzakte. De Achterhoekse club staat, met de hoogste begroting, nu op een teleurstellende twaalfde plek.

Harrie Gommans ontbreekt nog met hamstringklachten en trainde ook zaterdag op het kunstgras in Varsselder niet mee. Ook vrijdag oefende de selectie van trainer Huistra al op die ondergrond, omdat in Volendam ook kunstgras ligt. De Graafschap won op 2 november bij FC Emmen voor het laatst een wedstrijd. Vorige week gaven de Achterhoekers in de slotfase een 2-1 voorsprong uit handen tegen Fortuna.

Vermoedelijke opstelling: Terol, J.Jansen, Van Kouwen, Van de Pavert, Massop; Meijer, Breinburg, Calvete, Auassar; Parzyszek en A.Jansen

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X