Derde opeenvolgende zege voor beloften: 4-3

De Graafschap heeft de derde overwinning op rij binnen. Op het veld van SDOUC werd Jong AZ verslagen in opnieuw een doelpuntrijk duel: 4-3.

Op het kunstgras in Ulft stond het na 45 minuten reeds 3-1, Jordan Garcia-Calvete, Jerry van Ewijk en Santy Hulst (foto) tekenden voor de doelpunten namens de thuisclub. Na de rust keam AZ nog terug tot 3-2.

Zo'n tien minuten voor het einde was het weer Jerry van Ewijk die de marge weer op tww bracht: 4-2. In de resterende speeltijd scoorden de Alkmaarders nog de 4-3.

Jong De Graafschap: Jordy van de Kracht; Vlatko Lazic (55. Belend Shekho), Timothy van der Meulen, Robin Pröpper, Caner Cavlan, Coen Maertzdorf, Niek te Veluwe, Jordan Garcia-Calvete, Jan Willem Stronks, Jerry van Ewijk, Santy Hulst

- 1

Download competitieschema Jong De Graafschap seizoen 2012/2013 (Divisie B)

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.