Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

DGRevolutie wil lid in RvC De Graafschap

DGRevolutie wil lid in RvC De Graafschap

DGRevolutie, de groep supporters die bestuur en directie van De Graafschap kritisch volgt, wil in de Raad van Commissarissen (RvC) van de club een lid die 'cultuurbewaking' in zijn pakket krijgt. "Een commissaris D'ran", zegt Wim van der Louw, woordvoerder van DGRevolutie, ook wel Manifestgroep genoemd.

Woensdagavond werd tijdens de algemene ledenvergadering van supportersvereniging Superboeren bekend dat DGRevolutie weer in gesprek is met Henk Bloemers, directeur van De Graafschap.

Eerder kwam door DGRevolutie oud-sponsor Gerard Sanderink in de RvC. Sanderink stapte na een vergadering op. "Sanderink is bij ons niet uit beeld", zegt Van der Louw. "Maar we willen nu vooral afspraken over verbeteringen bij de club."

Het bestuur van supportersvereniging Superboeren wil vanaf nu bruggenbouwer zijn tussen de directie en bestuur van De Graafschap en DGRevolutie.

Hans Boesberg, voorzitter van Superboeren, riep de supporters op de club - ondanks alle kritiek op de leiding - onvoorwaardelijk te steunen: "De club staat voorop. Over honderd jaar zijn wij er allemaal niet meer maar De Graafschap wel."

Bron: De Gelderlander

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Zondag 11 december, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de aankomende wedstrijd:

De eerstvolgende wedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 11 december.

Om 14:30 uur is de aftrap tegen FC Eindhoven.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter