Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule-Journaal: periodewinnaar ook koploper

Superboerenpoule-Journaal: periodewinnaar ook koploper

Ook dit seizoen zullen we door middel van dit Superboerenpoule-journaal u op de hoogte houden van de ontwikkelingen in deze voorspellingscompetitie.

In het algemeen klassement zijn de verschillen klein en zijn er verschillen grotere groepen ontstaan. Dit is mede het gevolg van de wisselde resultaten van De Graafschap, welke de deelnemers aan de Superboerenpoule vooraf niet voorspeld hadden. Met 54 punten zijn 'MarcelDW' en 'Stijn123' de gedeelde koplopers.

Periode 2

De uitwedstrijd tegen FC Emmen (1-3 winst) vormde het sluitstuk voor periode 2. Deze is gewonnen 'MarcelDW', de al eerder genoemde koploer. Hij behaald 39 punten in 6 wedstrijden. Komende vrijdag tegen FC Dordrecht gaat de derdeperiode van start.

Ook dit seizoen krijgen alle winnaars van een periode een prijs aangeboden door BoXXer Doetinchem, De nummer 1 elektrodiscounter van de Achterhoek. De overhandiging van deze prijs vindt op een later moment plaats en alle winnaars zullen hier tijdig over worden geïnformeerd.

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier

Vragen

Heb je een vraag over de Superboerenpoule? Mail ‘m naar poule@superboeren.nl

Meedoen

Meedoen aan deze editie van de Superboerenpoule, kan helaas niet meer. Bij de start van het seizoen is de inschrijving gesloten! Doet u dit jaar nog niet mee, of bent u zich vergeten aan te melden. Maak dan nu alvast een account aan voor de editie 2012-2013. Klik daarvoor op gratis aanmelden.

Wanneer u een account heeft aangemaakt, ontvangt u een bevestigingsemail (let dus goed op het gebruik van een correct e-mailadres). Mocht u onverhoopt de bevestigingsmail niet ontvangen, dan kan het voorkomen deze bijvoorbeeld in de spam-filter is blijven hangen.

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X