Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Emmen-uit

In aanloop naar... FC Emmen-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De leidsman in Drenthe heet Van den Kerkhof. Zijn twee assistenten aan de zijlijn heten Gerritsen en Grosveld. Vierde official aan de Meerdijk is de heer Mulder.

- FC Emmen wordt vanaf dit seizoen getraind door Joop Gall, Bij kwam over van Go Ahead Eagles waar zijn dienstverband vroegtijdig eindigde.

- FC Emmen staat op dit moment op een zestiende plek, en loopt met tien punten exact 1 op 1.

- De club werd eerder dit week uitgeschakeld in de beker. Tegen Topklasser Rijnsburgse Boys bleef het na 120 minuten doelpuntloos en werd de strafschopstip de scherprechter in het voordeel van de thuisclub.

- Joop Gall moet voor het duel tegen De Graafschap behoorlijk inproviseren. Hij mist een kwartet aan spelers: Antoine van der Linden en Kay Velda (beiden geschorst) en Kelvin Maynard en Rutger Worm (respectievelijk een hamstring- en een knieblessure). Daarnaast staat achter de inzetbaarheid van Yannick de Wit een vraagteken.

- Wil De Graafschap het de laatste weken behoorlijk geschonden blazoen graag oppoetsen, Maar juist in wedstrijden tegen de kleinere ploegen heeft de club dit seizoen een ondermaats record (AGOVV, 2-1, Almere City 1-0 en FC Oss (1-1).

- Dat De Graafschap de laatste weken meer en meer worstelt met zichzelf werd ook duidelijk in het bekerduel tegen Go Ahead Eagles (0-3, verlies). Een echt antwoord op de omstandigheden na de degradatie heeft de club nog niet gegeven.

- Daags na het bekertreffen vond voorzitter Ross het genoeg en maakte haar vertrek bekend. Daar waar de voormalig politica voor het seizoen , er nog de 'schouders onder wilde zetten.

- Voor het duel in Emmen muteert Huistra zijn ploeg. Lazic krijgt weer een kan kans. Van de Pavert vervangt Van der Meulen en Gommans lost Hulst af in de aanval.

- En toch moet De Graafschap met vertrouwen afreizen naar Drenthe. De ploeg behaalt immers de meeste punten buiten Doetinchem: 7 om 6.

- Soufian El Hassnaoui mag zich met vier doelunten momenteel clubtopscoer noemen.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Het bestuur van SV Superboeren De Graafschap nodigt u graag uit voor de Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 november 2012. Meer.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 75,16

Gelijkspel: 17,25

Nederlaag: 7,59

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Deze wedstrijd is de ontknoping in de 2e periode van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule,

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X