Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Kom naar de bijeenkomst van DGRevolutie!‏

Kom naar de bijeenkomst van DGRevolutie!‏

Superboeren die weer trots zijn op De Graafschap. Dat is het doel van DGRevolutie. Om dat te bereiken, moet er nog het nodige gebeuren. En wij willen graag dat Superboeren meedenken en helpen. Vandaar de revolutiebijeenkomst op 24 oktober, aanvang 20 uur in zalencentrum Masselink.

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd. Deze gebeurtenissen hebben ons doen besluiten het aftreden te eisen van voorzitter Clemence Ross en commissaris George de Jong. Dat is niet leuk, maar wel noodzakelijk om ons doel te bereiken.

Rond de wedstrijd tegen Sparta voerden supporters al actie voor het vertrek van Ross en De Jong. De club deed erg zijn best om dit protest te bagatelliseren. Het zou maar een klein groepje onruststokers zijn en Ross en De Jong zullen geenszins wijken voor dit groepje supporters.

Forse taal, maar de club weet dondersgoed: als er structureel te weinig draagvlak is, dan betekent dat het einde van deze mensen bij De Graafschap. Aan ons dus om te laten zien dat het menens is!

Het vertrek van Ross en De Jong zou een hele goede eerste stap zijn, maar daarmee zijn we er nog lang niet. Op de achtergrond zijn we dan ook met veel meer bezig. Hierover willen we graag met jullie van gedachten wisselen op woensdag 24 oktober.

Het is nu simpel: de schouders moeten eronder. We gebruiken de term vaak, maar het is echt zo: wij zijn De Graafschap, De Graafschap dat zijn wij! De Achterhoek is op zijn sterkst als de nood hoog is. Dat gaan we laten zien.

Kom naar Masselink op 24 oktober! Want we gaan onze mooie club terugkrijgen, wat er ook gebeurt!

Bon: Manifest Groep / DGRevolutie

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X