Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Guus bij voetbaldag Stichting Doelpunt

Guus bij voetbaldag Stichting Doelpunt

Op zondag 14 oktober 2012 heeft Stichting Doelpunt in samenwerking met De Graafschap een voetbaldag georganiseerd op De Bezelhort. Aan deze dag deden 80 mensen mee. Ondanks de kou was het een hele gezellige dag waarop de kinderen bezig zijn geweest met diverse voetbalgerelateerde spelletjes. Voorzitter Clemence Ross opende deze dag en de mascotte Doellie van Stichting Doelpunt was ook van de partij.

Na afloop gingen ze naar huis met een leuke tas met goodies, een medaille en een Stichting Doelpunt-bal. Op deze dag heeft ook SV Superboeren De Graafschap zijn steentje bijgedragen. Kinderen konden op deze gezellige dat met Guus op de foto en ook was het mogelijk om te schieten op het Guus Gatenhuus doek die ook tijdens de rust van de wedstrijden gebruikt wordt.

Met z’n allen hebben we weer vele kinderen (en hun ouders) een fantastische dag kunnen bezorgen, en daar hebben zij dan ook enorm van genoten.

De foto's zijn terug te vinden in ons fotoalbum.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X