Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuwe D’RAN! is uit

Nieuwe D’RAN! is uit

 De SV Superboeren De Graafschap heeft een eigen magazine, D’RAN!

D’RAN! MAGAZINE verschijnt viermaal per seizoen en valt bij ieder lid van de SV Superboeren De Graafschap gratis op de deurmat. D’RAN! staat vol met het laatste nieuws over De Graafschap, het laatste verenigingsnieuws over SV Superboeren De Graafschap, eigen interviews, achtergrondreportages en veel prachtige foto’s.

In deze uitgave o.a.

Jochem Jansen draagt het shirt van De Graafschap al ruim twaalf jaar. Zette daar veel voor opzij, zo stopte hij met de studie fysiotherapie. "Dat was een goede beslissing, maar ik baalde er wel enorm van." Huub Kerkhoffs ging voor de rubriek MEER DAN VOETBAL op visite bij Jochem Jansen, de langstdiendende Superboer.

Iemand die zijn hart ook aan De Graafschap heeft verpacht is Marcel Lötters, al 25 jaar scout voor De Graafschap . Hij vertelde aan Wim van de Louw dat hij zelfs nee heeft gezegd tegen Ajax ‘De Graafschap zit in mijn hart’, zegt de in Beek geboren Achterhoeker.

In de rubriek Spelerspaspoort beantwoordt Vlatko Lazic openhartig de vragen van Barbara Berends. ‘Tegen Lionel Messi kijk ik erg op’ zegt Vlatko, die De Graafschap ook nog wel bij de bovenste vijf ziet komen. Bijna 1000 supporters van De Graafschap hebben meegewerkt aan een fanonderzoek van de KNVB.. Kijk in D’RAN! MAGAZINE voor de resultaten. Piotr Parzyszek vertelt In de Catacomben zijn verhaal aan maar liefst 3 jonge supporters.

Verder maken we kennis met Brechtje Meijer–Wiggers, een echte Doetinchemse en de vrouw achter Rogier. ´Ik weet als geen ander wat topsport is. Misschien zijn we juist daarom wel zo’n goede combinatie.´In Supporters aan het woord schrijft Wim van de Louw over twintig meningen en één passie oftewel het bonte palet van de DG revolutie.

Uiteraard staat Vidal Horjus weer met zijn column Aan de zijlijn. ‘Het zijn maar vier letters, maar ze symboliseren zo mooi het Achterhoekse gevoel: D’ran!

Ook nu weer een aantal leuke onderwerpen op de pagina Actueel Nieuws, Feiten & Cijfers, de tussenstand van de Man of the Matchverkiezing, de prijsvraag, veel mooie foto’s van André Kaal en Johan Wissink en de belevenissen van Superboer Jeroen Bolk in Marokko.

Meer dan voldoende om er voor te zorgen D’RAN! MAGAZINE in huis te hebben. Voor leden van de SV Superboeren dus gratis via de postbode! Ook los te koop.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X