Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Oproep De Graafschap - Sparta: komt allen!

Oproep De Graafschap - Sparta: komt allen!

Zoals iedereen inmiddels in ons statement van afgelopen donderdag heeft kunnen lezen wordt het treffen tussen De Graafschap en Sparta de uitzwaaiwedstrijd voor voorzitter Ross en commissaris De Jong.

De avond zal in het teken staan van eensgezindheid. Jong, oud, man, vrouw, ongeacht welke tribune; iedereen met een echt Graafschaphart zal voor eens en altijd bewijzen dat de supporters het bestaansrecht van De Graafschap zijn. Wij zijn klaar met personen die De Graafschap uit eigenbelang steeds dichter aan de rand van de afgrond brengen.

Zes maanden lang hebben wij gedacht dat er serieus naar ons werd geluisterd. Inmiddels weten wij wel beter… Wij zijn klaar met de vele leugens die telkens weer op ons worden afgevuurd. Waar is die, tijdens de laatste supportersavond beloofde, transparantie? De Graafschap heeft zich steeds verder van haar supporters verwijderd en dat is een groot en onvergeeflijk falen.

Ineens was daar gisteravond mevrouw Ross. Nog NOOIT zagen we haar op de tribune tussen het ‘gewone volk’. En ineens stond ook De Jong in de catacomben. Een zeldzaamheid… En waarom: om hun eigen hachje te redden. Niets meer, niets minder. Maar daarvoor is het nu te laat. Kansen zijn er in overvloed geweest, maar niet gegrepen. Een minachting van iedere supporter.

Wij willen bij deze iedereen die vindt dat het qua huidig beleid genoeg is geweest, verzoeken om vrijdag naar de Vijverberg te komen. Uiteraard zullen de seizoenkaarthouders er zijn, maar ook de supporters die dit jaar geen seizoenskaart meer hebben gekocht, in verband met het falende beleid, verzoeken wij met klem om deze ene keer wel te komen. Wij laten vrijdag zien hoe uniek deze club is!

WIJ ZIJN DE GRAAFSCHAP. DE GRAAFSCHAP DAT ZIJN WIJ!

Tot slot hechten wij er waarde aan om te melden dat de actie geweldloos zal verlopen en dat de actie absoluut niet gericht is tegen spelers en technische staf. Overige informatie zal in de loop van aankomende week volgen.

Deel via sociale media.

De afgelopen dagen heeft SV Superboeren De Graafschap een aantal reacties ontvangen over bovenstaande oproep. Deze oproep is niet afkomstig van SV Superboeren De Graafschap, maar is naar buiten gebracht door de Manifest Groep.

Bron: Manifest Groep

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X