Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Milan Massop: voor mij is dit een grote kans

Milan Massop: voor mij is dit een grote kans

Milan Massop is sinds de blessure van Jeroen Drost basisspeler bij De Graafschap. "Jammer genoeg is Jeroen geblesseerd, maar voor mij is dit een kans en die moet ik pakken", zegt de linksback.

Het 18-jarige talent uit Zevenaar deed het naar behoren tegen Sparta Nijkerk. "Ik had een goed gevoel. Verdedigend heb ik weinig weggegeven, maar daar ligt nog wel de angel. Aanvallend heb ik goed meegedaan. Ik ben ook een voetballende verdediger, die aanvallend is ingesteld", zegt Massop.

Tegen Eindhoven verwacht hij een zege. "Dat zijn we ook verplicht naar ons zelf. We moeten winnen. De druk moet niet te groot worden, maar De Graafschap moet gewoon meedoen om de bovenste plaatsen. Er is genoeg vertrouwen dat we weer naar boven kruipen."

De realiteit is echter dat De Graafschap uit vijf competitieduels slechts vijf punten sprokkelde. De laatste overwinning dateert van 10 augustus tegen Excelsior. "Na een voorsprong lopen we te vaak naar achteren. Hoe dat komt? Dat sluipt er langzaam in en heeft ook met vertrouwen te maken. Maar dat vertrouwen komt vanzelf", denkt Massop.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X