Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

'De Graafschap moet hoger staan'

'De Graafschap moet hoger staan'

De Graafschap bekleedt na vijf duels slechts de dertiende plaats op de ranglijst in de Jupiler League. "Een ploeg als de Graafschap moet natuurlijk hoger staan", stelt spits Harrie Gommans.

"Maar we moeten ook niet vergeten dat er veel nieuwe jongens zijn" vervolgt de Limburger. "Dat heeft ook tijd nodig. Ik ben er van overtuigd dat we wel komen waar we horen te staan."

Ook trainer Huistra vindt dat het team nog niet helemaal op elkaar ingespeeld is. "Ik heb vanaf het allereerste moment aangegeven dat dat tijd vergt."

"Ik begrijp dat je bij De Graafschap een reputatie te verdedigen hebt, maar iedereen moet ook begrijpen dat om een goed ingespeeld team te creëren, dat daar nou eenmaal ook mindere resultaten en mindere wedstrijden bij horen," aldus de coach.

"We hebben veel nieuwe jonge spelers in de selectie die heel langzaam maar zeker aan elkaar beginnen te wennen. Dat zie je op de training, dat zie ik langzaamaan ook in de wedstrijden gebeuren."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker