Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Naam SV Superboeren De Graafschap nu officieel

Naam SV Superboeren De Graafschap nu officieel

De supportersvereniging van De Graafschap is in 1974 opgericht onder de naam Supportersvereniging Vriendenkring De Graafschap. Medio vorig jaar gingen er stemmen op om de naam van de supportersvereniging te veranderen. Het bestuur heeft hiervoor een voorstel ontvangen.

Dit voorstel is besproken en vervolgens op de agenda gezet van de Algemene Ledenvergadering van 10 november 2011. Omdat de statuten voorschrijven dat minmaal 2/3 van de leden aanwezig moeten zijn om te stemmen over een wijziging van de statuten, was een tweede vergadering nodig.

Op deze tweede vergadering kon met instemming van alle aanwezige leden besloten worden tot wijziging van de naam in Supportersvereniging Superboeren De Graafschap. Vervolgens moest het formele traject met de aanpassing van de statuten bij de notaris plaatsvinden.

De statuten zijn reeds gepasseerd bij Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen. Vervolgens zal de Kamer van Koophandel geïnformeerd worden, waarna de aangepaste statuten te inzage op de website van de supportersvereniging, www.superboeren.nl, geplaatst zullen worden.

De nieuwe statuten zijn hier te downloaden (in PDF)

Wij verwelkomen je graag als nieuw lid! Hier vind je informatie over het lidmaatschap van SV Superboeren De Graafschap.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X