Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Prijsuitreiking Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Prijsuitreiking Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Tijdens de Open Dag zijn traditiegetrouw de prijzen voor de Superboerenpoule uitgereikt. Gelderesch Reizen, hoofdsponsor en naamgever van de Superboerenpoule, stelde de prijzen beschikbaar voor de top 3 van het afgelopen seizoen. Uit handen van Roy ter Brake ontving Josan de hoofdprijs: Een busreis voor 2 personen naar Berlijn. M--A--E--T--J--E werd tweede en kreeg net als nummer 3 een dagtocht voor twee personen aangeboden. De overige winnaars konden de gewonnen prijs bij de stand afhalen.

Eerder dit jaar zijn de periodenprijzen in de winkel van Boxxer uitgereikt.

Gelderesch Reizen Superboerenpoule 2012 -2013

Ook voor het komend seizoen zal de prijzenpot weer goed gevuld zijn. Doe ook mee als je kans wilt maken op mooie prijzen. Tot en met 10 augustus, 20.00 uur is het mogelijk om de resultaten van De Graafschap zo goed mogelijk te voorspellen. Wil je direct meer uitleg over het spel, kijk dan hier.

Deelnemers met een account

Deelnemers die het afgelopen seizoen ook hebben meegedaan en zich destijds via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de aanwezige link.

Nieuwe deelnemers

Natuurlijk kunnen ook nieuwe deelnemers zich aanmelden voor deze competitie. Wacht daarmee niet tot de Open Dag, maar meldt je online aan als deelneme. Om mee te kunnen doen is een account nodig. Deze kun je gratis aanmaken. Klik hiervoor op gratis aanmelden.

Meedoen als team:

Ook dit sizoen zullen de teams niet ontbreken. Een team vormen in de Superboerenpoule? Dat kan en maakt het spel nog leuker en spannender! Zo is het nog makkelijker om de scores van familie, vrienden, collega’s, bij te houden. Ook wordt er een gemiddelde teamscore berekend. Een team starten of deelnemer zijn aan een team is alleen mogelijk wanneer u zich via onze website aanmeldt.

De organisatie heeft besloten om alle bestaande teams ‘op te heffen’. Iedereen zal dus opnieuw een team moet starten en zijn of haar teamleden opnieuw moeten uitnodigen.

De voorwaarden waaronder een team geformeerd kan worden, zijn ten opzichte van vorig seizoen aangepast (Meer info).

Problemen

Mocht je problemen hebben bij het online aanmelden voor de Superboerenpoule, schroom dat niet ons te mailen op poule@superboeren.nl. Wij helpen je graag op weg!

Ranglijsten Gelderesch Reizen Superboerenpoule seizoen 2011-2012

De diverse ranglijsten van de Gelderesch Reizen Superboerenpoule seizoen 2011-2012 zijn ook te downloaden .Op deze manier kan iedereen zijn/haar scores uit het afgelopen seizoen zoeken (in PDF-formaat).

- Volledige stand - Periode 2 - Periode 4 - Periode 6
- Periode 1 - Periode 3 - Periode 5 - Stand teams

 

Gelderesch brengt u waar u zijn moet

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

SC Cambuur

SC Cambuur

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 8 maart, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd op De Vijverberg is vrijdag 1 maart om 20:00 uur tegen Top Oss.

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)