Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap moeizaam langs SC Veendam

De Graafschap moeizaam langs SC Veendam

De Graafschap heeft in Aalten de oefenwedstrijd tegen SC Veendam gewonnen. Dat gebeurde met het kleinste verschil (1-0). Een vrije trap van Cavlan bleek beslissend en zorgde ervoor dat de Achterhoekers ongeslagen bleven in de voorbereiding.

De Graafschap startte het duel met Frank van Kouwen en Timothy van der Meulen centraal achterin. Vlatko Lazic, die recent voor drie jaar tekende, speelde als linksback. De wederom gehuurde Garcia-Calvete begon ook vanaf de aftrap

Op het veld van AZSV, waar de publieke belangstelling mager was, speelde zich een wedstrijd af zonder al te veel hoogtepunten. Doelpunten vielen er dan ook niet.

Na de pauze was het na 53 minuten spelen wél raak. Middenvelder Caner Cavlan promoveerde een vrije trap tot treffer. Daar bleef het bij en zo viel voor de tweede keer in deze oefencampagne de 1-0 te noteren. De ploeg van Pieter Huistra wacht nog altijd op het eerste tegendoelpunt.

Komende dinsdag speelt De Graafschap opnieuw. Op het veld van FC Zutphen is het Turkse Istanbul BB de opponent. Aanvang 19.00 uur.

Karakteristiek, zaterdag 21 juli 2012 (voorbereiding seizoen 2012-2013)

De Graafschap - SC Veendam 1-0 (0-0)
Scoreverloop:
1-0, Caner Cavlan (53)

De Graafschap: Joost Terol, Jochem Jansen (61. Ties Evers), Frank van Kouwen (61. Robin Pröpper), Timothy van der Meulen (75. Niek te Veluwe), Vlatko Lazic (46. Milan Massop), Santy Hulst, Rogier Meijer, Jordan Garcia-Calvete (75. Kars Vierwind), Caner Cavlan (83. Jermo Wilsterman), Piotr Parzyszek (61. Gregor Breinburg), Anco Jansen (65. Coen Maertzdorf).

Overig

- Aanvraagformulier voor een seizoenkaart

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X