Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Erg zuinige oefenzege op HSC’21

Erg zuinige oefenzege op HSC’21

De Graafschap heeft de vijfde oefenzege op rij geboekt. Topklassr HSC ’21 werd, zij het uiterst moeizaam verslagen: 0-1.

Op het veld van Reunie in Borculo lag de eindstand na een kleine twintig minuten al vast na een doeltreffende uithaal van Piotr Parzyszek (1-0). Hierna kreeg de Doetinchemse club nog de nodige kansen, maar de scherpte ontbrak in de afronding.

Na de rust zakte de ploeg van Pieter Huistra verder weg en mocht het van geluk spreken dat de tegenstander uit Haaksbergen niet langszij wam. Misschien wel het meest opmerkelijke moment was de niet-geplande wissel van Anco Jansen.

Arbiter Sanders had een overtreding van de aanvaller gezien, welke goed zou zijn voor een rode kaart. Dit werd voorkomen door Jansen hierna verplicht te vervangen.

De komende weken zullen de tegenstanders meer een graadmeter vormen voor de Achterhoekers. Dan zal het werkelijke niveau van De Graafschap blijken.

Foto's: Joop Kappert

Karakteristiek, zaterdag 14 juli 2012 (voorbereiding seizoen 2012-2013)

HSC '21 - De Graafschap 0-1 (0-1)
Scoreverloop:
0-1, Piotr Parzyszek (20)

De Graafschap:  Joost Terol, Robin Pröpper (62. Jochem Jansen), Timothy van der Meulen, Ted van de Pavert (75. Rogier Meijer), Vlatko Lazic, Jordan Garcia-Calvete (62. Milan Massop), Frank van Kouwen, Gregor Breinburg, Tim Vincken (46. Caner Cavlan), Piotr Parzyszek (62. Santy Hulst) en Anco Jansen (77. Jermo Wilsterman).

Overig

- Aanvraagformulier voor een seizoenkaart

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X