Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Dubbele cijfers De Graafschap in Babberich

Dubbele cijfers De Graafschap in Babberich

Voor het eerst in deze voorbereiding heeft De Graafschap de dubbele cijfers gehaald. Op bezoek bij Babberich werd het 0-10

Bij De Graafschap verscheen Soufian El Hassnaoui, in deze oefencampagne voor het eerst aan de aftrap. De spits, binnenkort met Marokko actief op de Olympische Spelen, opende de score uit een strafschop.

In Babberich was er ook de terugkeer van Jordan Garcia-Calvete. De jonge Spaanse Belg is hersteld van een elleboogbreuk aan het einde van vorig seizoen. De komst van Calvete (op huurbasis) naar De Graafschap is, op enkele details na afgerond. De middenvelder was voor rust tweemaal trefzeker. Ook nog voor rust scoorden Tim Vincken en El Hassnaoui

Trainer Pieter Huistra zag de formatie van na rust de score van voor rust evenaren. De oefenmeester zag Piotr Parzyszek met twee treffers en Caner Cavlan zich aandienen voor een kans op een plekje in de hoofdmacht.

De komende weken zal de tegenstand serieuzer worden. Een mooie gelegenheid voor de jonkies om zich ook op dat niveau te laten zien.

Karakteristiek, dinsdag 10 juni 2012 (voorbereiding seizoen 2012-2013)

SV Babberich - De Graafschap 0-10 (0-5)
Scoreverloop:
0-1, Soufian El Hassnaoui (penalty), 0-2, Jordan Garcia-Calvete, 0-3, Jordan Garcia-Calvete, 0-4, Tim Vincken, 0-5, Soufian El Hassnaoui, 0-6, Piotr Parzyszek, 0-7, Piotr Parzyszek, 0-8, Robin Pröpper, 0-9, Gregor Breinburg, 0-10, Caner Cavlan

De Graafschap: Joost Terol (60. Jordy van de Kracht), Jochem Jansen (46. Jermo Wilsterman), Frank van Kouwen (60. Robin Pröpper), Ted van de Pavert (60. Timothy van der Meulen), Vlatko Lazic (60. Milan Massop), Santy Hulst (60. Niek te Veluwe), Rogier Meijer (60. Kars Vierwind), Jordan Garcia-Calvete (46. Gregor Breinburg), Tim Vincken (46. Nelson Vieira), Soufian El Hassnaoui (46. Piotr Parzyszek) en Anco Jansen (60. Caner Cavlan)

Overig

- Aanvraagformulier voor een seizoenkaart

- Meld je aan voor de Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X