Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Winter: "De Graafschap zou stap vooruit zijn"

De Winter:

De Graafschap richt zijn pijlen op Yves De Winter om de naar Alemannia Aachen vertrokken Boy Waterman op te volgen. De Belgische doelman van Westerlo ziet een overstap wel zitten.

In Doetinchem wordt er na het vertrek van Waterman naarstig gezocht naar een nieuwe doelman. De Tsjech Thomas Vaclik raakte echter niet door de keuring en de Serviër Pedrag Ristovic werd met een onvoldoende weggestuurd.

Nu staat de naam van Yves De Winter op de radar. "Ik zie een transfer naar De Graafschap als een stap vooruit", zegt de 24-jarige doelman van Westerlo, waar hij concurrentie heeft van Bart Deelkens, in gesprek met VoetbalPrimeur.

De Winter greep in het verleden al naast transfers naar sc Heerenveen en Club Brugge en acht de tijd gekomen om andere lucht op te snuiven. "Ik hoop dat de knoop zo snel mogelijk wordt doorgehakt. De Graafschap heeft al een bod uitgebracht, maar Westerlo wil voor zondag nog geen beslissing nemen."

Bron: Voetbalprimeur.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X