Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Transfervrije Tim Vincken tekent bij De Graafschap

Transfervrije Tim Vincken tekent bij De Graafschap

De Graafschap heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Tim Vincken. De 25-jarige aanvaller was transfervrij, nadat zijn contract bij Excelsior afliep. Vincken tekent een tweejarig contract op de Vijverberg.

Een paar dagen eerder maakte De Graafschap de komst van aanvallende middenvelder Jordan Garcia-Calvete (20) al bekend, die voor een seizoen wordt gehuurd van Anderlecht. Datzelfde geldt waarschijnlijk ook voor Karim Tarfi. De Graafschap was begin deze week nog met Anderlecht in gesprek over de komst van de achttienjarige verdedigende middenvelder.

Daarnaast hoopt de Doetinchemse club op het behoud van Soufian El Hassnaoui. De Marokkaanse aanvaller was vorige week te gast bij het Oekraïense Metalist Charkov. Hij is positief over de gesprekken, maar heeft ook een goed onderhoud gehad met de clubleiding van De Graafschap over een nieuw contract in Doetinchem.

Bron: VI.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X