Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Makelaar Room belt De Graafschap

Makelaar Room belt De Graafschap

De zaakwaarnemer van Eloy Room heeft de Vitesse-keeper aangeboden bij De Graafschap. Dat bevestigt technisch directeur Leen Looyen van de Doetinchemse club.

"Ik heb hem bedankt en gezegd dat we erover nadenken. Room zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn omdat ze bij Vitesse Velthuizen hebben gehaald", denkt Looyen.

De Graafschap had twee dagen Predrag Ristovic op proef, maar heeft de 35-jarige Serviër alweer bedankt voor bewezen diensten. "Hij liet te veel ballen door", grapt Looyen. "We zoeken een ander type. Meer iemand die voor de goal keept met veel voetballende kwaliteiten. Iemand die heerst bij voorzetten en in de zestien. Maar het valt niet mee om iemand te vinden van hetzelfde niveau als Terol, over wie we erg tevreden zijn. Aan de andere kant zijn er keeper genoeg in de aanbieiding."

Ook Gabor Babos is nog steeds niet uit beeld bij Looyen. De NEC-doelman moet in Nijmegen Jasper Cilissen voor zich dulden. "Waarschijnlijk gaat hij naar Ajax als Stekelenburg daar vertrekt."  
Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter