Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Makelaar Room belt De Graafschap

Makelaar Room belt De Graafschap

De zaakwaarnemer van Eloy Room heeft de Vitesse-keeper aangeboden bij De Graafschap. Dat bevestigt technisch directeur Leen Looyen van de Doetinchemse club.

"Ik heb hem bedankt en gezegd dat we erover nadenken. Room zal waarschijnlijk teleurgesteld zijn omdat ze bij Vitesse Velthuizen hebben gehaald", denkt Looyen.

De Graafschap had twee dagen Predrag Ristovic op proef, maar heeft de 35-jarige Serviër alweer bedankt voor bewezen diensten. "Hij liet te veel ballen door", grapt Looyen. "We zoeken een ander type. Meer iemand die voor de goal keept met veel voetballende kwaliteiten. Iemand die heerst bij voorzetten en in de zestien. Maar het valt niet mee om iemand te vinden van hetzelfde niveau als Terol, over wie we erg tevreden zijn. Aan de andere kant zijn er keeper genoeg in de aanbieiding."

Ook Gabor Babos is nog steeds niet uit beeld bij Looyen. De NEC-doelman moet in Nijmegen Jasper Cilissen voor zich dulden. "Waarschijnlijk gaat hij naar Ajax als Stekelenburg daar vertrekt."  
Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker