Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Actiegroep: Blauw-witte revolutie in volle gang

Actiegroep: Blauw-witte revolutie in volle gang

Beste medesupporters,

Het is vrijdag alweer twee weken na die gedenkwaardige avond in de kantine, toen supporters met allerlei verschillende achtergronden en leeftijden zich meldden. Met als doel: een mooie toekomst voor onze club. Het lijkt sindsdien wat rustiger, maar op de achtergrond gebeurt er van alles. We praten jullie graag even bij.

Gesprek Raad van Commissarissen

Zoals jullie weten heeft vorige week dinsdag een gesprek plaatsgehad tussen de Raad van Commissarissen en ons comité. Over dat gesprek zijn we gematigd positief. We zijn er nog lang niet. De Raad van Commissarissen heeft een officiële reactie gegeven op ons manifest. Wij hebben daar weer op gereageerd. We willen nu snel concreet worden en van de commissarissen horen hoe ze over onze plannen denken. Wat ons betreft hoeven het geen ellenlange vergaderingen te worden. Mochten de gesprekken onverhoopt op niets uitlopen, dan beleggen we snel weer een supportersavond om met jullie te overleggen over hoe nu verder. Maar zover is het nog niet. We blijven voorlopig in gesprek en hopen eruit te komen.

Aandragen leden RvC

Wij zijn geen groepering die alleen kritiek levert, we komen ook met oplossingen. Dus als wij zeggen: misschien zijn er betere RvC-leden denkbaar dan nu aanwezig, dan zoeken en vinden we die. Een afvaardiging van ons comité heeft de afgelopen weken lange en intensieve gesprekken gevoerd met diverse kandidaten. Uiteindelijk zijn drie kandidaten voorgedragen als mogelijke leden van de RvC. Het gaat om mensen met een Graafschaphart, met specifieke kwaliteiten. Het zijn mensen van wie wij overtuigd zijn dat zij de belangen van onze club (en dus die van ons allemaal) kunnen verdedigen en bewaken. De Raad van Commissarissen gaat zich over de kandidaten buigen, maar gezien de geschiktheid van deze mensen gaan we er zeker vanuit dat we de door ons aangedragen personen gaan terugzien in de RvC.

Word lid!

De oproep is jullie vast niet ontgaan: word lid! En we doen die oproep nog eens. We willen jullie allemaal vragen om lid te worden van vbv De Graafschap. Deze vereniging heeft grote invloed binnen de club en beslist mede over het aanstellen van RvC-leden. Kortom: de ideale kans op meer invloed! Als je het formulier opstuurt voor 28 juni (digitaal mag het ook 29 juni nog) dan heb je zelfs invloed op komend seizoen. Lidmaatschap kost 25 euro en je moet SCC-houder zijn. We snappen dat dit een belemmering kan zijn, maar we kunnen die bepalingen pas aanpassen als we daadwerkelijk deel uitmaken van de vereniging. En bedenk: als we straks een De Graafschap zien dat zichzelf weer is en de Achterhoek loopt weer fier met de blauw-witte borst vooruit,dan ben je die dikke twee tientjes al lang weer vergeten. We houden jullie op de hoogte!

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X