Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Frank van Kouwen naar De Graafschap

Frank van Kouwen naar De Graafschap

De Graafschap staat op het punt Frank van Kouwen te presenteren als nieuwe centrale verdediger. Als de 31-jarige Brabander woendagmiddag door de medische keuring komt, tekent hij naar verluidt voor een jaar bij de Achterhoekse club dat in mei degradeerde naar de eerste divisie.

Van Kouwen krijgt bij De Graafschap een nieuwe kans in het profvoetbal nadat eind 2010 darmkanker bij hem werd vastgesteld.

De oud-speler van onder meer Willem II (vijf jaar), Roda JC en VVV Venlo (zes jaar) herstelde na vele chemokuren en maakte in november 2011 zijn rentree bij FC Eindhoven. Van Kouwen speelde meer dan 220 wedstrijden in het betaald voetbal en geldt als een speler met opbouwende kwaliteiten.

Van Kouwen is de tweede nieuwe speler die De Graafschap haalt voor het nieuwe seizoen. Eerder werd verdediger Timothy van der Meulen gehaald van het tweede team van Bayern München. De 22-jarige Van der Meulen komt transfervrij over. De Graafschap was woendagochtend niet bereikbaar voor een reactie.

Bron: Omroep Gelderland

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X