Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Oproep Ruben voor: ‘Het wonder van Doetinchem’

Oproep Ruben voor: ‘Het wonder van Doetinchem’

Datum: zondag 22-05-2016 om 12:30 uur

Beste mede supporters van De Graafschap,

Eindelijk, na 3 jaar afzien was er eindelijk weer eredivisie in de Achterhoek. En wat hebben we genoten. Tuurlijk, het spel was niet altijd goed en we zijn niet hoog geëindigd, maar het was weer ouderwets spannend.

Sensatie, een prachtige sfeer en heel veel D’RAN!!! Wat zou het dood en dood zonde zijn als we dat weer zouden moeten missen… Daarom doe ik iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt deze oproep: help mee om aanstaande zondag het wonder van Doetinchem te volbrengen.

Als wij het zondag kunnen opbrengen om allemaal nog een keer achter onze jongens te gaan staan, dan kunnen we dit bijzondere seizoen groots afsluiten en spelen we volgend jaar opnieuw in de eredivisie. De critici zullen lachen, ze verklaren ons voor gek. Maar ik weet het zeker. Samen kunnen wij het laten spoken op De Vijverberg… Samen zullen wij het volbrengen… Het wondervan Doetinchem. Bedankt!

Ruben (Ulft)

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X