Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Beste Klaas Jan Huntelaar....

Beste Klaas Jan Huntelaar....

 

Beste Klaas Jan Huntelaar, we komen je halen!

Wat zijn we altijd trots op je geweest. Op afstand. Velen van ons waren erbij toen jouw carrière op de Vijverberg een valse start had. Je werd helemaal verkeerd gebruikt. Wij zagen en wisten vanuit de jeugd: die moet je voor de goal krijgen, dan scoort hij altijd…

En dat heb je gedaan. Je scoorde overal. En welke shirt je ook droeg, bij ieder doelpunt gingen er in de Achterhoek gebalde vuistjes de lucht in. Zelfs toen je met Ajax kampioen werd onder het toeziend oog van 12.000 Achterhoekers, bleef iedereen zitten. Een beetje om voor de kampioen te applaudisseren (want zo zijn wij), maar vooral om te wachten op die ene naam: Klaas-Jan Huntelaar!!! Het was onze enige kans om jou te laten zien hoe apetrots wij zijn op de trots uut Hummel.

En nu, nu heeft Schalke jou de wacht aan gezegd. De Duitse club die jij in je armen sloot en uit respect nog één keer wilde helpen… Zo mooi, zo echt. Daar konden we ons ook niet tegenaan bemoeien. Maar nu wel! Wij vragen jou niet om te helpen. We vragen jou niet om met jouw komst de complete Vijverberg uit te verkopen….NEE Hunter, het is aan ons!

Wat willen we je graag een laatste jaar (of daarna nog eentje?) gunnen met ons, je vrienden, je familie, je dorp om je heen. We hebben een gouden carrière gewacht om onze trots naar jou te kunnen laten zien. Om jou met 12.000 mannen en vrouwen op de Vijverberg en ver daarbuiten niet alleen thuus te laten kommen, maar ook om je toe te zingen… uit respect voor je carrière, maar ook omdat je in al die shirts altijd eentje van ons bleef…

En daarom Klaas was er vorig week groot overleg in de supporters app-groepen van De Graafschap. Wat was onze grootste wens? En weet je, het ging niet over een nieuwe trainer, het ging niet eens om alsnog promoveren, het ging over jou! Wat zou het ons mooi lijken! En daarom hebben we het gevoel dat voor jij ons iets geeft, wij jou wat moeten geven: welkom bij de actie Klaas Jan, op huus an!

Met een #MooiGebaarVoorHuntelaar gaan honderden, nee duizenden supporters en sponsoren laten zien wat we voor je over hebben. Met de # mag iedereen jou en je familie iets aanbieden, om je over de drempel te trekken… ons stadion in, jouw cirkel rondmaken en de kans voor de Achterhoek om onze opgekropte trots en respect minimaal een jaar lang tot uiting te laten komen…

En de club die wil vast met je om tafel om invulling te geven aan jouw carrière na het voetbal… wat dat dan ook is, als het maar bij ons in de buurt is. Maar eerst is het aan ons!

Aan alle Superboeren: Doe mee en maak een mooi gebaar voor Huntelaar op Facebook, Twitter, Insta of waar dan ook, gebruik de hashtag #MooiGebaarvoorHuntelaar en bied aan wat je kunt missen….

Bron: OldiesDTC

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X