Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met Mama Juke richting einde derde periode

Met Mama Juke richting einde derde periode

Wat een mooie zondag was het in Deventer, de randzaken na de wedstrijd even niet meegenomen. De koppen in de media die spreken over de vernedering van Go Ahead Eagles in eigen huis vertelden het verhaal van de wedstrijd. Aankomende vrijdag staat FC Dordrecht op het programma. De Schapenkoppen uit Dordrecht zijn naast FC Emmen een directe concurrent in de derde periode die de laatste wedstrijd in speelronde 29 kent.

De band die aankomende vrijdag op het podium in de mooiste supporterskantine van Nederland staat heet Mama Juke. Een gecontroleerde sound, klein tot bombastisch, tintje klassiek tot muziek van de laatste generaties, Mama Juke brengt alles bij elkaar. Moderne technieken worden niet vergeten, zonder het authentieke geluid van een echte gitaarband te vergeten. Dit alles zorgt voor een solide repertoire met een verrassende balans. Een muzikaal avontuur met covers, vaak in een nieuw jasje, maakt hun optredens verrassend en origineel. Mama Juke bestaat uit Mark Pans (zang), Jesper Heusinkveld (gitaar), Kevin Riviere (gitaar), Jurian Rademaker (basgitaar) en Ramon de Winter (drums). Niets staat een goeie en muzikale warming-up en een verdiende pauze na drie kwartier de Superboeren in de weg.

Na de wedstrijd en de aftocht van de Schapenkoppen naar Dordrecht staat DJ Stefan-O op het podium. Daar zullen na de wedstrijd uiteraard ook de man-of-the-match met een aantal collega’s zich laten zien.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 18.00 uur open. Zorg dus dat je op tijd het eten op hebt of op het plein een braadworst of hamburger scoort om zodoende tijdig te kunnen genieten van een mooi begin van het weekeinde.
 
De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter