Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Met Hard Candy en drie punten het weekend in

Met Hard Candy en drie punten het weekend in

Afgelopen vrijdag een overwinning op Jong FC Utrecht en de maandag erna een punt in Leeuwarden. Het voetbal was niet om enthousiast van te worden, maar de selectie van Jan & Jan heeft toch weer 4 punten bijgeschreven aan het totaal. Broodnodige punten om bovenin mee te draaien.

Vrijdag komt VVV-Venlo op bezoek. De titelkandidaat verloor afgelopen maandag van Jong PSV waardoor het geen koploper meer is. De Graafschap kan goede zaken doen door van VVV te winnen en de Limburgers te passeren op de ranglijst. Geen gemakkelijke opgave, maar met steun van alle Superboeren die hun voorbereiding op het Spinnekopplein hebben gedaan, moet dat lukken.

De dampende rockband Hard Candy zorgt voor live-muziek om in de overwinningssfeer te komen. Al ruim tien jaar worden cafés en zalen door hen op de kop gezet met optredens waar de energie vanaf spat. De vijf muzikanten zijn zeer ervaren en spelen covers van de jaren ’70 tot nu, van Led zeppelin tot Muse, van Lenny Kravitz tot ZZ Top. Zanger/gitarist Roel Leuverink is veelzijdig en wordt begeleid door stevig gitaarwerk van Peter de Groot. Hessel Burghardt bespeelt zijn orgel vuig maar ook melodieus. Bassist Esther Schreur en drummer Steffan ter Maat leggen een onverwoestbaar fundament voor een avondje D’RAN muziek.

Wat zou het toch mooi zijn om met drie punten het weekeinde te beginnen. En om dan óók nog eens die overwinning na de wedstrijd te vieren met DJ Stefan op het podium. Het wordt geweldig weer, een mooi excuus om te blijven hangen op het mooiste plein van Doetinchem. Het Spinnekopplein waar na afloop van de wedstrijd ‘the man of the match’ en nog twee andere spelers en trainers worden geïnterviewd op het podium. Het podium dat net zoals het Spinnekopplein telkens weer van geluid wordt voorzien door geluidstechnicus Berend van Beek.

Mooi weer, een mooi affiche, lekkere live-muziek, een koud biertje of andere versnapering, hamburger of braadworst … wat houdt je nog tegen om een mooie avond op De Vijverberg te beleven? Helemaal niets toch? Het Spinnekopplein is aankomende vrijdag om 18.00 uur geopend.

Tot dan, samen D’RAN!!!

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dan kan er voor nog meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld.

Ja, ik word lid van SV Superboeren

SV Superboeren De Graafschap en Achterhoekfoto.nl op Facebook

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X