Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Linksback Jeroen Tesselaar naar De Graafschap

Linksback Jeroen Tesselaar naar De Graafschap

Verdediger Jeroen Tesselaar tekent voor één seizoen bij De Graafschap. Als de verdediger door de medische keuring komt, kan hij aansluiten bij de selectie van de Superboeren.

Tesselaar moet in Doetinchem de vervanger worden van Caner Cavlan die naar sc Heerenveen is vertrokken. Voor nu heeft De Graafschap alleen Nathaniel Will als linksachter, maar de beste positie voor hem is rechtsback.

De 26-jarige back begon in de jeugd van AZ, vervolgens speelde hij 64 wedstrijden voor Telstar. Tesselaar speelde verder voor St Mirren en Kilmarnock uit Schotland.

Manager voetbal bij De Graafschap, Peter Hofstede, is blij met zijn aanwinst. 'Met Jeroen halen we ruim 180 wedstrijden betaald voetbal binnen. We gaan proberen hem voor het volgende weekend speelgerechtigd te krijgen.'

Ook Jeroen Tesselaar heeft enorm veel zin om bij De Graafschap aan de bak te gaan. 'Ik sta te popelen om hier te spelen. De Graafschap, en het uitkomen in de Eredivisie, is voor mij een stap vooruit. De eerste dagen zijn me hier uitstekend bevallen.'

Bron: Omroep Gelderland

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X