Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In aanloop naar… Fortuna Sittard-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Zaterdag 1 februari bestaat De Graafschap 60 jaar. Op deze jubileumdag komt de thuisploeg in actie tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd start om 16:30 uur op een verwacht volle Vijverberg.

- De Graafschap speelt deze wedstrijd in een jubileumshirt. Deze is voor alle supporters ook verkrijgbaar in de webshop.

- Siemen Mulder zal deze speciale wedstrijd in goede banen proberen te leiden. Zijn assistenten zijn Patrick Inia en Richard Meints. Van der Vrande zal het kwartet compleet maken.

- De Graafschap wist vier punten te pakken uit de laatste twee uitwedstrijden. Dat waren de confrontaties bij Jong PSV (0-2 winst) en Almere City FC (1-1).

- Vlak voor de Kerst werd coach Pieter Huistra ontslagen. Vlak voor de hervatting van de competitie werd Jimmy Calderwood aangesteld, die nu voor het eerst op de bank zit bij een thuiswedstrijd.

- Donderdag werd het vertrek van clubtopscorer Piotr Parzyszek bekend gemaakt richting Charlton Athletic. De aanvaller kwam in de eerste seizoenshelft tot zestien treffers.

- Op de slotdag van de transfermarkt is het nog twijfelachtig of Anco Jansen bij de Doetinchemse club zal blijven.

- Bij Fortuna Sittard is hoofdcoach Willy Boessen aan zijn tweede en laatste seizoen bezig. De oefenmeester was in het jaar 1992 actief in het blauw-witte shirt in de Achterhoek, maar speelde voornamelijk zijn wedstrijden voor de club van zijn huidige werkgever.

- De openingswedstrijd van dit seizoen was tussen Fortuna Sittard en De Graafschap. De thuisploeg won met 2-0 door goals van Abdelaziz Khalouta en Vlatko Lazic (eigen doel).

- In uitwedstrijden pakte Fortuna Sittard acht van de 29 behaalde punten. Zeven thuisduels wist men op eigen veld te behalen.

- Vorig voetbaljaargang stond er aan het eind van de ontmoeting tussen beide elftallen een 2-2 eindstand op het scorebord. De 0-1 kwam op naam van Khalouta, waarna de 1-1 in eigen goal werd verwerkt door Roel Janssen. Adil Auassar bracht de stand op 2-1, maar vlak voor tijd viel de 2-2 door Ramon Voorn.

Nieuws van SV Superboeren

- SV Superboeren De Graafschap probeert namens alle Superboeren een aandeel te kopen. De fans kunnen op deze manier helpen de de club uit de financiële problemen te helpen. Lees meer over de actie Veur Altied Superboer!. Betaling via IDEAL is nu ook mogelijk. Klik daarvoor hier.

- Ben je opzoek naar het wedstrijdschema na de winterstop van zowel het eerste elftal als de beloften? Kijk dan hier.

- We blijven doorlopend bezig met het aanvullen van ontbrekende gegeven in onze ledenadministratie. Lees er hier meer over.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 79,63

Gelijkspel: 16,70

Nederlaag: 3,66

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X