Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Minimale winst De Graafschap in oefenduel

Minimale winst De Graafschap in oefenduel

Voor De Graafschap zit het eerste deel voor de voorbereiding erop. De reeks duels tegen amateurclub werd afgesloten in Wehl. Op het veld van Concordia werd het tegen een streekelftal een karige 0-1.

Met de beoogde versterking Abdula op de tribune, de Macedonische verdediger ondergaat begin volgende week de medische keuring, speelde De Graafschap in de stromende regen een plichtmatig potje voetbal. Een intikker van Coppoolse bleek uiteindelijk de enige goal van de wedstrijd, al belandde een inzet van Rose nog op de lat.

Na de rust kreeg De Graafschap, waar Kujala en De Ridder licht geblesseerd aan de kant bleven, nog een aantal kansen, maar treffers vielen er opmerkelijk genoeg niet meer.

Voor De Graafschap wachten nu vier ontmoetingen met profclubs. In deze duels zullen de vraagtekens langzaam ingevuld moeten worden.

Foto's: Johan Wissink

Karakteristiek, zaterdag 16 juli 2011

Concordia Wehl (streekelftal) – De Graafschap 0-1 (0-1)

Scoreverloop: 0-1, Kaye Coppoolse (26)

De Graafschap: Jordy van de Kracht, Ties Evers, (60. Remco Beumer), Vito Wormgoor (60. Jochem Jansen), Ted van de Pavert (60. Bobin Pröpper), Purrel Fränkel (60. Geoffry Hairemans), Yuri Rose (60. Dimitri Hairemans), Rogier Meijer (46. Michael de Leeuw), Dulee Johnson (60. Sjoerd Overgoor), Gregor Breinburg, Rydell Poepon (60. Soufian El Hassnaoui), Kaye Coppoolse (46. Piotr Parzyszek).

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X