Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Zeg NEE tegen Paauw

Zeg NEE tegen Paauw

Zeg NEE tegen Frank Paauw!

De KNVB gaat Frank Paauw voordragen als nieuwe bondsvoorzitter. Deze voorgenomen benoeming valt slecht bij voetbalsupporters. Volgens de KNVB is een zorgvuldig proces doorlopen bij de voordracht van Paauw. Gemakshalve is de KNVB vergeten te informeren bij Supporters Collectief Nederland. Het is weer een intern feestje van ons kent ons. Vooral niet de supporters naar hun mening vragen. Waar vuurwerk verboden is legt de KNVB nu zelf een bom onder het supportersdraagvlak.

SV Superboeren, supporterscollectief Vrijheid voor Supporters en VBV De Graafschap zijn van mening dat wij met alle supporters in Nederland tegen de benoeming van Paauw in verweer moeten komen. We roepen de directie van De Graafschap op om solidair te zijn met de supporters en tegen de benoeming van Paauw te stemmen.

Al jaren is Paauw portefeuillehouder voetbal bij de Nationale Politie en heeft zitting in de regiegroep voetbal en veiligheid. Wat heeft dat opgeleverd? We zitten steeds vaker in bus- of autocombi of we mogen zelfs helemaal niet naar een wedstrijd. Denk aan de oproep van Paauw om supporters van SC Cambuur en FC Groningen te weren.

Iemand die zich zo keert tegen volle stadions, vakken leeg wenst te laten en enthousiaste sfeergroepen wil weigeren, hoort niet thuis op een plek waar hij of zij juist deze cultuur dient te beschermen. Voetbal zonder supporters is niets.

De voorzitter van de KNVB moet een verbinder zijn en niet iemand die polariseert. Denk in gastvrije stadions en niet in lege stadions. Werk samen met supporters en niet tegen supporters.

Wij staan voor het normaliseren en bewaken van de voetbalcultuur inclusief full support bij uit- en thuiswedstrijden. Voor ons en met ons veel meer supportersgroepen is de benoeming van Paauw een enorme stap in het kapot maken van supporterscultuur. Daar passen wij voor. We roepen iedereen op om tegen Paauw te stemmen.

Zeg NEE tegen Paauw.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X