Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

1 minuut stilte voorafgaand aan eerste thuiswedstrijd 2024

1 minuut stilte voorafgaand aan eerste thuiswedstrijd 2024

Vrijdag 26 januari 2024 wordt, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar, een minuut stilte in acht genomen om alle Superboeren te herdenken die ons zijn ontvallen. We vonden het niet gepast om dit afgelopen maandag met een half leeg stadion te doen. 

Het jaarlijkse herinneringsmoment is een initiatief van SV Superboeren in samenwerking met De Graafschap. Beide partijen kregen veel vragen van supporters om een dergelijk herinneringsmoment. Vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo zullen we stilstaan bij de ons ontvallen Superboeren door middel van een minuut stilte.

Het bestuur van SV Superboeren en Michael Ogubai leggen om 18:45 uur een bloemstuk bij het herinneringsmonument op het Spinnekopplein. Aan het herinneringsmonument kunnen bordjes worden gehangen met een naam en eigen tekst.

De Graafschap is zo veel meer dan alleen een voetbalwedstrijd. Seizoenkaarten zijn hele generaties in de familie. Samen met je opa, vader, zoon of dochter naar de wedstrijd. Samen met je vrienden een biertje drinken op het Spinnekopplein en in de supporterskantine. Er ontstaan nieuwe vriendschappen, en er ontstaan zelfs liefdes bij een wedstrijd van De Graafschap.

Het gemis is dan ook extra groot op wedstrijddagen wanneer iemand waarmee je altijd naar de wedstrijd ging, er niet meer bij is. 
 
Voor meer informatie over het herinneringsmonument of een bordje klikt u hier, of kunt u een mail sturen naar info@superboeren.nl

#VEURALTIED

 

 


Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X