Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Spandoek 'Seun of God' naar NAC supporters

Spandoek 'Seun of God' naar NAC supporters

Spandoek ‘Seun of God’ naar NAC supporters

Vandaag speelt De Graafschap tegen NAC Breda. Twee clubs met ambities en een grote en trouwe aanhang. Al jaren is er een bevriende relatie tussen de supporters van De Graafschap en NAC. Het ontstaan ervan heeft een trieste aanleiding gehad.

20 jaar geleden speelden De Graafschap en NAC ook op de Vijverberg. De NAC spelers waren door het ongeluk van hun medespeler Ferry van Vliet, die daar bij om het leven kwam, absoluut niet met hun gedachten bij de wedstrijd. Deze sfeer van rouw was voelbaar in het hele stadion. Supporters en spelers van beide clubs waren zeer aangedaan. In deze wedstrijd ondervonden de supporters van NAC emotionele steun van De Graafschap supporters. Tot op de dag van vandaag blijft deze verbondenheid bestaan.

Vandaag komt NAC op bezoek op de Vijverberg. Afgelopen zomer is onze spits Ralf Seuntjens overgestapt naar NAC Breda in zijn geboortestad. Ralf heeft gespeeld voor RBC, FC Den Bosch, Telstar, VVV Venlo, De Graafschap en nu dus voor NAC.

Supporters van FC Den Bosch hebben een spandoek voor Ralf gemaakt met de tekst ‘Seun of God’. Dit doek is vervolgens met Ralf meegereisd naar de verschillende clubs waar hij speelde. In seizoen 2019-2020 kwam de supportersvereniging van VVV Venlo het spandoek overhandigen aan de SV Superboeren. Nu is het aan ons om het spandoek te overhandigen aan de SV van NAC.

Vandaag is de SV van NAC bij ons te gast en willen we het doek ‘Seun of God’ overhandigen. Dat gaan we doen voor de wedstrijd op het Spinnekopplein. Hans Hissink en Dave Jansen zullen namens de SV Superboeren het doek overhandigen.

Ook te gast zijn vanavond Stefan Postma en Ruslan Valeev. Beide spelers speelden 20 jaar geleden mee in de wedstrijd tegen NAC. Stefan stopte de penalty die genomen werd door Ernest Steward. De wedstrijd eindigde daarmee in 1-1.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X