Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Prijswinnaars Superboerenpoule

Prijswinnaars Superboerenpoule

Seizoen 2020-2021 was een memorabel seizoen waarbij we niet in het stadion aanwezig mochten kijken, en op het laatst met lege handen stonden. Voor velen viel dit zwaar. 

Vanwege de Corona maatregelen gaat de jaarlijkse Open Dag nog niet door. Hier worden ieder jaar de prijzen aan de winnaars van de Superboerenpoule overhandigt.

De Superboerenpoule van seizoen 2020-2021 ging gewoon door, en werd zelfs nog spannend. We hadden meerdere keren een gelijke stand om de periode titels. Hierdoor moest er conform het reglement geloot worden. In de reguliere eindstand hoefde er gelukkig niet geloot te worden. 

De prijswinnaars hebben inmiddels allemaal persoonlijk bericht ontvangen. Zij kunnen de gewonnen prijs ophalen op wedstrijddagen bij het verkooppunt van  SV Superboeren op het vernieuwde Spinnekopplein.

We hopen met heel ons hart dat we aankomend seizoen weer in het stadion kunnen zitten, maar mocht dit onverhoopt toch niet kunnen/mogen dan zullen we naar een andere oplossing zoeken om de prijzen bij de prijswinnaars te krijgen. 

Winaars Superboerenpoule seizoen 2020-2021:

Stand Prijs Deelnemer Naam
1e periode           SPRBR tegoedbon € 15,00      BrandweerBrc  Michel Koopman
2e periode        SPRBR tegoedbon € 15,00    Dtclej  Leon Verkaik
3e periode       SPRBR tegoedbon € 15,00  wim  Wim Wilgenhof
4e periode      SPRBR tegoedbon € 15,00   Bultje  Rob Bultman
5e periode     SPRBR tegoedbon € 15,00  miesszzz  Misha Wissink
6e periode      SPRBR tegoedbon € 15,00   Geert  Geert Legters
 eindstand 3e plaats  SPRBR pakket "D'ran!"   Rvb  Roy Venderbosch
eindstand 2e plaats      SPRBR pakket "Attamotta"   Edje69  Edwin ten Brinck
eindstand 1e plaats      SPRBR pakket "Veur Altied"  Linds22  Lindsey Hamoen

 

Je kunt ook komend seizoen 2021-2022 weer mee doen aan de Superboerenpoule. Voorspel de uitslag van de wedstrijden en win ook een SPRBR pakket.

Doe mee aan de mooiste competitie van de Achterhoek!

Superboeren.nl organiseert elk seizoen een voorspellingscompetitie: De Superboerenpoule. Kijk samen met je vrienden of kennissen wie het meest verstand van voetbal heeft en maak kans op mooie prijzen! Deelname is helemaal gratis. Zorg dus dat al je vrienden en kennissen meedoen hoe meer deelnemers hoe spannender het wordt!  Gratis aanmelden

Hoe speel ik mee?

Deelnemers die het afgelopen seizoen ook hebben meegedaan en zich destijds via deze website hebben geregistreerd, kunnen inloggen met hun gegevens. Indien je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuwe aanvragen via de aanwezige link. Het invullen van de Superboerenpoule kan tot de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Roda JC (zaterdag 7 augustus 2021 om 16:30). Meedoen is na dit tijdstip niet meer mogelijk.

Nieuwe deelnemers kunnen zich gratis aanmelden middels een eenmalige registratie. Nadat je de registratie hebt doorlopen, ontvang je per mail je inloggegevens. Het spel kan beginnen!  Gratis aanmelden (Reglement)

Belangrijk

Zorg ervoor dat je bij het aanmaken van een account een werkend e-mailadres invult. Hierop ontvang je namelijk e-mail waarmee je je account ook echt kunt activeren.  Gratis aanmelden

Teams

Vorm met vrienden, collega’s, familieleden, of welke samenstelling dan ook, een winning team. Voor deze teams creëren we ook een ranglijst. Bovendien kun je op deze manier makkelijk de scores van vrienden of bekenden volgen. (Meer over het starten van een team Gratis aanmelden

Teamgenoten toevoegen

Het deelnemen aan een team is eenvoudiger geworden. In elke account is het vinkje, waarmee je kon aangeven 'beschikbaar te zijn voor een team', verdwenen. Iedere deelnemer aan de Superboerenpoule kan nu worden uitgenodigd om deel te nemen aan een team. Als u wordt uitgenodigd, ontvangt u een e-mail. In deze e-mail vindt u een link. Door op de link te klikken, bevestigd u uw deelname aan het team.

Aantal accounts staat op 'niet-actief'

Van een klein aantal deelnemers staat het account nog op niet-actief. Heb je problemen om je account te activeren, mail dan gerust naar poule@superboeren.nl. Vermeld hierin je Gebruikersnaam. Accounts die bij start van het seizoen nog steeds op niet-actief staan zullen dan worden verwijderd.

De puntentelling per speelronde is als volgt:

- Je voorspelt de juiste toto-uitslag: 2 punten
- Doelpunten De Graafschap goed: 4 punten
- Doelpunten tegenstander goed: 3 punten

Overig te verdienen punten

- Eindpositie van De Graafschap goed voorspeld: 15 punten
- Puntenaantal goed (berekend aan de hand van je voorspellingen): 10 punten

Per speelronde zijn er maximaal 9 punten te behalen.

Puntenaantal op basis voor je voorspellingen (automatisch berekend)

De door jou ingevoerde voorspellingen, leveren een aantal punten op. Heeft De Graafschap aan het einde van de competitie ook daadwerkelijk dat aantal punten behaald, kan levert jou dat extra punten op.

Periodetitels

Ook dit seizoen kent de Superboerenpoule periodetitels. De Superboerenpoule kent 6 periodes. De tweede en derde periode bestaan uit 7 wedstrijden, de overige vier periodes bestaan uit 6 wedstrijden.

Veel gestelde vragen

We hebben getracht alles over de Superboerenpoule zo duidelijk mogelijk uit te leggen, Heb je toch nog vragen? Misschien staat het antwoord op je vraag wel tussen de veel gestelde vragen? (FAQ)

Inloggen of gratis aanmelden

Laatste wedstrijd De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 13 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Vrijdag 13 mei speelt De Graafschap in Eindhoven tegen FC Eindhoven (20.00 uur).

Het betreft de returnwedstrijd in de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Kijk hier voor de informatie m.b.t. de kaartverkoop.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter