Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Steun de actie "Vrijheid voor supporters"

Steun de actie

Toegankelijk, gastvrij en veilig voetbal 2020. Al geruime tijd wordt er in dit kader vanuit de KNVB en de overheden normalisatie bij betaald voetbalwedstrijden gepredikt. Ontvang je publiek op een gastvrije manier, bied veiligheid, een goede sfeer en niet in de laatste plaats: toon lef!

Normalisatie lijkt steeds verder weg, zeker in de Keuken Kampioen Divisie. Echter de tijd dat wij ons als vee laten behandelen moet definitief voorbij zijn. Gastvrijheid en toegankelijkheid zijn in veel speelsteden niet doorgedrongen. Het moet maar eens afgelopen zijn!

Vrijdag hebben wij het protest T-shirt na de wedstrijd aangeboden aan Ralf Seuntjes aanvoerder van De Graafschap. Voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven gaan we alle spelers van De Graafschap het protest T-shirt geven. We verwachten dat onze spelers, die wij altijd door dik en dun steunen, ook ons steunen in de strijd voor normalisatie en vrijdag in Eindhoven de protest T-shirts dragen en op het juiste moment laten zien.

We verwachten dat alle supporters, sponsoren, BC-leden en bestuurders ons steunen in deze normalisatiestrijd die al veel te lang duurt en waar, ondanks mooie woorden en beloften, geen eind aan lijkt te komen.

Wij Superboeren roepen ook de supporters van andere BVO’s op om zich achter dit protest te scharen. Niet alleen de Superboeren worden als ongewenst behandeld, dat treft veel supporters, dus STEUN DE ACTIE VRIJHEID VOOR SUPPORTERS. Bestel nu het T-shirt, draag het en laat je zien en horen.

Bestel hier het T-shirt VRIJHEID VOOR SUPPORTERS voor € 7,50. T-shirts die voor 6 februari besteld zijn kunnen op vrijdag 14 februari afgehaald worden bij de SV Superboeren op het Spinnekopplein achter de Kantine.  Bestel je na 6 februari dan laten we je nog weten wanneer je het T-shirt af kan halen. Het is eventueel ook mogelijk om je T-shirt op te sturen met Post NL tegen de daarvoor geldende kosten.

Geen Superboeren naar Eindhoven!

SV Superboeren
BT’03
Oldies DTC
D’ran Neede
Didam
SYL Winterswijk

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

Vrijdag 28 februari, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker