Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… VVV-Venlo-uit

In aanloop naar… VVV-Venlo-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De Eredivisie nadert de ontknoping. De clubs komen nog vier wedstrijden in actie. Zaterdag 20 april om 20:45 uur speelt VVV-Venlo thuis tegen De Graafschap.

- Voor dit duel is scheidsrechter Gözübüyük aangesteld door de KNVB.

- De ploeg van hoofdcoach Maurice Steijn staat op plek dertien met 34 punten.

- De voorsprong met opponent De Graafschap, de nummer zestien, is acht punten.

- Eerder dit seizoen won VVV-Venlo in Doetinchem met 1-2. In de eerste helft kwam de uitspelende ploeg op een 0-2 voorsprong via Tino Susic en Danny Post. Delano Burgzorg zorgde in de slotfase voor de aansluitingstreffer en zag niet veel later zijn inzet, bijna de gelijkmaker, op de paal belandden.

- Beide ploegen weten de afgelopen periode weinig punten binnen te halen. VVV-Venlo wist in de laatste twee uitwedstrijden, NAC Breda en Fortuna Sittard (beiden met 1-1), een punt te pakken.

- Tussendoor werden de thuisontmoetingen met FC Utrecht (2-6) en Feyenoord (0-3) verloren.

- De Graafschap wist één punt te behalen in de slotfase tegen AZ (1-1). Ondanks goed spel, maar het niet benutten van de mogelijkheden, eindigden de confrontaties met Heracles Almelo (1-2) en FC Groningen (1-0) in een nederlaag.

- Afgelopen zondag een strijdend De Graafschap tegen titelkandidaat PSV. Na de 0-1 voorsprong via Burgzorg, herstelden de Eindhovenaren zich in de tweede helft door goals van Steven Bergwijn (strafschop) en Luuk de Jong, 2-1.

- Bij VVV-Venlo is Peniel Mlapa met elf goals de clubtopscorer.

- Middenvelder Danny Post mist deze thuiswedstrijd wegens een schorsing.

- Bij De Graafschap ziet hoofdcoach Henk de Jong twee spelers terugkeren van een schorsing. Ted van de Pavert en Azor Matusiwa zitten weer bij de wedstrijdselectie. Beide spelers ontvingen tegen AZ een vijfde gele prent.

- In het kampioensjaar 2016-2017 van VVV-Venlo in de Eerste Divisie wisten de Venlonaren de onderlinge wedstrijd met 4-1 te winnen van de Achterhoekse formatie. In Doetinchem zegevierden de geel-zwarten destijds eveneens, 0-2.

- De laatste overwinning van De Graafschap in Venlo dateert van 13 september 2013. Na een hattrick van Piotr Parzyszek bepaalde Rogier Meijer de eindstand op 0-4.

- Door het succes van Ajax in de Champions League wordt speelronde 33 verplaatst naar woensdag 15 mei.

- Het resterend programma ziet er na de ontmoeting tegen VVV-Venlo er als volgt uit voor De Graafschap: FC Emmen (24 april, thuis), Vitesse (12 mei, uit) en is de afsluiting, eveneens als in het seizoen 2015-2016, woensdag 15 mei thuis tegen Ajax.

Nieuws van SV Superboeren

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 32,14

Gelijkspel: 36,57

Nederlaag: 31,29

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X