Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Kantine Activiteiten Commissie (KAC)

Kantine Activiteiten Commissie (KAC)

In 2018 is de Kantine Activiteiten Commissie (KAC) opgericht. Deze commissie, die onder de SupportersVereniging valt, zal de activiteiten die plaatsvinden in onze nieuwe kantine coördineren. Zo zullen we o.a. de muziekbands regelen. In het algemeen zullen we veel bands uitnodigen die rock spelen, maar af en toe maken we uitstapjes naar bijvoorbeeld Duitse muziek, Nederlandstalig of bijvoorbeeld een DJ.

Een band begint in het algemeen ongeveer een uur voor de wedstrijd en zal ook in de pauze en ongeveer tot 1,5 a 2 uur na de wedstrijd spelen. In de commissie zitten vijf leden; twee vanuit De Graafschap, drie vanuit de Supportersvereniging. Horeca en andere zaken zoals bijvoorbeeld beveiliging worden aangestuurd vanuit De Graafschap. De KAC mag vanwege de bestaande vergunning helaas buiten de wedstrijd om geen activiteiten organiseren.

De KAC heeft zichzelf tot doel gesteld om het succes van de kantine een goed vervolg te geven; een gezellige en goedbezochte ontmoetingsplek voor iedereen!

Mochten er vragen zijn, of zijn er leuke aanbevelingen of ideeën, dan kun je dit per email melden op het volgende emailadres: kac@superboeren.nl.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker