Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Avondje De Graafschap met Mama Juke

Avondje De Graafschap met Mama Juke

Feyenoord thuis, 2-0, NAC uit, 3-0, drie punten uit twee wedstrijden en met beide benen weer op de grond. Gewoon een stabiele middenmoter. Uiteraard zegt dat niets na twee wedstrijden. Aankomende zaterdag is FC Groningen de tegenstander. De ploeg van Danny Buijs is nog puntloos en zoekende naar de juiste vorm. Een mooi doelwit voor ‘ons’.

Op de eerste wedstrijddag tegen Feyenoord hebben we kunnen genieten van een middagje De Graafschap. Het eerste avondje De Graafschap zit er dus aan te komen. Live muziek in de kantine, spektakel op het veld en na de wedstrijd met ons allen een feestje bouwen. Hoe mooi kan een zaterdagavond zijn.

De band die ons daarbij gaat helpen heet Mama Juke. Een gecontroleerde sound, klein tot bombastisch, tintje klassiek tot muziek van de laatste generaties, Mama Juke brengt alles bij elkaar. Moderne technieken worden niet vergeten, zonder het authentieke geluid van een echte gitaarband te vergeten. Dit alles zorgt voor een solide repertoire met een verrassende balans. Een muzikaal avontuur met covers, vaak in een nieuw jasje, maakt hun optredens verrassend en origineel. Mama Juke bestaat uit Mark Pans (zang), Frank Schreuders (gitaar), Kevin Riviere (toetsen), Jurian Rademaker (basgitaar) en Roel Steijvers (drums).

Na de wedstrijd zal DJ Stefan-O de plaats op het podium innemen van de band. De avond is pas compleet wanneer de man-of-the-match met nog enkele andere spelers aanschuift bij de after-party.

Het Spinnekopplein en de kantine zijn om 16.30 uur uur open. Dat betekent op tijd klaar zijn met het wassen van de auto, met tuinieren en boodschappen doen en op tijd naar De Vijverberg om het ‘avondje De Graafschap’ op een mooie manier te beginnen. 

De supportersvereniging doet er van alles aan om het de supporters naar de zin te maken en zich thuis te laten voelen. Word dus ook lid van van SV Superboeren. Alleen dán kan er voor nóg meer vermaak en vertier gezorgd worden rondom het veld. 

• Word lid van SV Superboeren De Graafschap

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X