Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Oss-uit

In aanloop naar… FC Oss-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Dit duel stat onder leiding van scheidsrechter Oostrom. In Oss treden Beijer en Van Zuilen op als assistent en is Van der Pol de vierde official.

- Tegenstander FC Oss was dit seizoen een vaste bewoner van de middenmoot, maar is de laatste weken weggezakt naar de veertiende plaats in die brede middenmoot .

- FC Oss verloor drie van haar laatste vijf wedstrijden.

- Bij FC Oss zijn middenvelders Kamarci en Van der Venne gedeeld clubtopscorer met dertien doelpunten. Zij samen zijn verantwoordelijk voor meer dan de helft van de Osse treffers dit seizoen.

- Lion Kaak en Erik Quekel zijn spelers de spelers bij FC Oss met een verleden op De Vijverberg.

- Ook assistent-trainer Marcel van der Sloot stond drie jaar onder contract in Doetinchem. Hij kwam in competitieverband nooit in actie voor De Graafschap

- Bij De Graafschap kan de vlag uit. Met vier opeenvolgende overwinningen is de ploeg van Henk de Jong zeker van de Play-Offs.

- In die vier wedstrijden scoorden de Superboeren 11 keer. Vier daarvan kwamen van de voet van huurling Tarik Tissoudali.

- Bij De Graafschap keert Jordy Tutuarima terug van een schorsing na zijn rode kaart in het gewonnen duel met FC Eindhoven (2-4).

- Omdat je het ijzer moet smeden wanneer het heet is, heeft De Graafschap de campagne gelanceerd voor de seizoenkaartverkoop seizoen 2018-2019 met direct een mooi voordeel voor in de naderende Play-Offs.

Kijk hier voor meer informatie en het verlengen van je seizoenkaart

Nieuws rond verbouw en uitbreiding Supporterskantine

- De bouwactiviteiten voor de komst van de nieuwe Supporterskantine zijn in volle gang. Je kunt nog altijd je bijdrage leveren, door bijvoorbeeld het doen van een vrije gift, of het kopen van een steen met je eigen naam. Kijk voor alle mogelijkheden op: www.superboeren.nl/kantine

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 75,17

Gelijkspel: 15,07

Nederlaag: 9,77

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X