Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenmuur: de stand van zaken

Superboerenmuur: de stand van zaken

Onder belangstelling van de vele aanwezige bouwers, vrijwilligers, sponsoren en buurtbewoners is vrijdag 30 maart de supporterskantine officieel geopend. De SV Superboeren heeft samen met De Graafschap een mooie ontvangst voor de genodigde gasten verzorgd. Tijdens de opening sprak algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp zijn waardering uit voor het initiatief van de SV Superboeren om deze prachtige supporterskantine te realiseren. ‘Dit is een bijzonder mooi staaltje van Samen D’ran’ aldus Hans Martijn. Vervolgens werd de eerste steen door Ben Roelofs, Arie Wassink en Mark Nederlof onthuld.

Een van de acties om het benodigde geld voor de Kantine bij elkaar te krijgen is de Superboerenmuur. Vanaf de start met de acties eind 2017 zijn er stenen voor de Superboerenmuur verkocht. Om de kopers een beeld te geven hoe het er uit gaat zien heeft de SV Superboeren een doek laten maken. Het doek hangt op de plek waar straks de naamplaatjes op de muur gemaakt zullen worden. De stenen muur is al gereed, maar de naamplaatjes laten we nog maken. We zijn op zoek naar mooie bronzen plaatjes waarin de namen gegraveerd moeten worden. Het is een blijvende muur dus willen we wel iets heel moois maken voor al die supporters die mee doen aan deze actie.

Omdat we nog niet al het benodigde geld binnen hebben, kijken we wel naar de kosten van de naamplaatjes. Dus mocht jij iemand weten die ons hiermee wil helpen dan horen we dat graag. Tevens willen we graag ons doel om 500 stenen te verkopen gaan halen. Op dit moment hebben we driehonderd stenen verkocht. De actie loopt dus nog steeds. Heb je dus nog geen steen, bestel je steen dan nu op onze website (zie tabel). Je mag met meerdere namen (3 personen) op een steen, zo kun je de kosten delen met elkaar. Help ons om de resterende stenen te verkopen! Heb je nog vragen over jouw steen loop dan op wedstrijddagen even bij ons (deur 12e Man) naar binnen.

Steen bestellen / Lid worden
Online een steen bestellen / Online aanmelden als lid (via iDEAL)

Ja, ik bestel een steen

Ja, ik word lid van SV Superboeren

® SV Superboeren De Graafschap

Behalve de Superboerenmuur staan er meer activiteiten op het programma. Binnenkort starten we met een veiling op internet en er staat een supportersfeest op het programma.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X