Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vrijdag officiële opening supporterskantine

Vrijdag officiële opening supporterskantine

Na maanden van heel hard werken door heel veel vrijwilligers, sponsoren, bouwbedrijven, scholieren en bedenk het maar, wordt vrijdag 30 maart de Kantine officieel geopend. De afgelopen maanden was de Kantine al in gebruik. Iedere wedstrijd zag je dat er weer hard gewerkt was om de Kantine nog mooier te maken. Het was zeker een uitkomst met de koude periode die we gehad hebben om in de lekker verwarmde kantine aan de bar in een biertje te kunnen happen. Het podium met de wisselende bands, de verlichting, het geluid, de veranda, de grote bar in het midden, de TV schermen en ga zo maar door. Alles in een woord: Prachtig!

Dit hebben we met de steun van heel veel supporters mogelijk kunnen maken, omdat ze een bijdrage geleverd hebben met het kopen van een lot, kalender, polo, steen, telefoonhoesje of een vrije gift hebben gedaan. SV Superboeren De Graafschap is er trots op dat zoveel supporters mee geholpen hebben. Zo hebben we met elkaar toch een aandeel in de club!

Aan het eind van de middag worden de genodigden vrijwilligers, sponsoren en bouwbedrijven bedankt voor hun inzet door algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. Aansluitend zullen de drijvende krachten achter de bouw van de Kantine, Ben Roelofs, Mark Nederlof en Arie Wassink de eerste steen onthullen. Vanaf 18.00 uur is de Kantine voor iedereen open en speelt de band Pas Op uit Azewijn. Ook na de wedstrijd zullen zij zorgen voor een muzikaal feest. We verwachten natuurlijk weer een driepunter na de puike prestatie bij NEC vorige week. Met Pas Op op het podium gaan we de punten nog even goed vieren in de Kantine.

Tussen 19.00 en 19.30 zal de Erfgoedcommissie vier wandpanelen gaan onthullen in de Kantine. Deze panelen met memorabele en emotionele beelden uit het Graafschap archief worden de Kantine aangeboden door de Erfgoedcommissie (onderdeel van de Vereniging). Speciale gasten zijn onder anderen Superboer Bennie Jolink en oud-spelers Rogier Meijer, Ron Olyslager, John Leeuwerik en Mister De Graafschap Jan Vreman om de panelen te onthullen.

Aansluitend treedt Ghijs de Bruin op met ‘Heb ow Lief’. Pas Op sluit deel 1 af met Deurdonderen en dan is het tijd om met het biertje de tribune op te gaan. Zorg dat je er vrijdag weer bij bent op de Vijverberg; wij zorgen voor goede muziek met Pas Op, een prachtige bar en sfeer in de Kantine!

Tot vrijdag.

Wil je voor de opening komende vrijdag nog je bijdrage leveren, gebruik dan onderstaande links

Een steen voor de kantinemuur bestellen

Een vrije gift doneren

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X