Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

RW Deurenservice sponsort nieuwe boormachine!

RW Deurenservice sponsort nieuwe boormachine!

Geweldig nieuws! Kort na ons bericht over de verdwenen boormachine van een van onze vrijwilligers op deze website en onze sociale media, liet Roy Wissing weten dat we hem mochten bellen. Roy vond het zo sneu voor deze leerling van het Graafschap College dat hij direct aanbood een nieuwe boormachine voor hem te bestellen. ‘Ik ben zelf ook fan van De Graafschap en sta met mijn bedrijf Roy Wissing Deurenservice op de TV’s in de kantine. Toen ik las dat een vrijwilliger die jullie helpt zijn boormachine kwijt was, heb ik gelijk gereageerd. Laat me weten wat voor een Makita het was en ik bestel een nieuwe voor die jongen’.

Ben Roelofs, die dagelijks de scholieren op de bouw begeleidt, is heel erg blij met dit nieuws. Hij was al druk doende met zoeken naar een oplossing. Maar hij vreesde dat hij de penningmeester van de SV Superboeren De Graafschap aan de jas moest trekken. ‘Dit is weer een super gebaar van een sponsor. Roy Wissing die zich zo maar meldt om te helpen, dat vind ik nou zo mooi bij deze club. Anders had SV Superboeren De Graafschap er een gekocht. Die machine kost € 300, maar dat geld hebben we hard nodig voor de Kantine’, aldus Ben Roelofs.

Het bericht van de verdwenen boormachine werd al snel opgepikt door andere supporters. Zo ook door de Oldies DTC. Al snel kwamen er kortingen binnen en bood ook GAMMA Doetinchem een nieuwe boormachine aan. Tevens kwam er een toezegging van DOZON om een nieuwe boormachine uit te komen zoeken. Het is echt geweldig dat er veel mensen zijn die iets voor een ander willen doen.

De SV Superboeren De Graafschap wil alle mensen die met de zoektocht naar een boormachine hebben geholpen hartelijk danken, ook de mensen die kortingen hebben aangeboden en een speciaal woord van dank gaat uit naar Roy Wissing Deurenservice en natuurlijk naar DOZON.

Namens het bestuur,

Hans Boesberg
Voorzitter SV Superboeren De Graafschap

Foto: Facebook rwdeurenservice

Een bijdrage leveren aan de nieuwe Supporterskantine kan nog steeds

Een steen voor de kantinemuur bestellen

Een vrije gift doneren

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X