Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Topprestatie van leerlingen Bouwmensen Gelderland Oost

Topprestatie van leerlingen Bouwmensen Gelderland Oost

Leerlingen van Bouwmensen Gelderland Oost hadden de afgelopen tijd een mooie opdracht om praktijkervaring op te doen. Ze mochten de afwerking van de buitenkant voor hun rekening nemen.

Onder toeziend oog van hun leermeester hebben ze het regelwerk en de schroten aan de buitenkant bevestigd. Een mooie en unieke samenwerking waar SV Superboeren De Graafschap trots op is.

We wensen de jongens dan ook veel succes bij het vervolg van hun opleiding en carriere als timmerman. Jullie hebben een topprestatie geleverd!

Bouwmensen Gelderland Oost leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze werken ook veel mee in de praktijk.

Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk. Bouwmensen Gelderland Oost werkt samen met bouwgerelateerde bedrijven in de regio.
Erkende leerbedrijven, die leerlingen helpen praktijkervaring op te doen. Ook werkt Bouwmensen Gelderland Oost nauw samen met ROC Graafschap College Doetinchem. Het ROC verzorgt haar lessen en cursussen in de gebouwen van Bouwmensen Gelderland Oost.

Lijkt jou dit ook wat? Kijk dan op www.bouwmensen-gelderlandoost.nl

Doneren

Met elke binnengekomen euro kunnen we ook weer verder. Draag ook bij in de vorm van een vrije gift of met de aankoop van een steen.