Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In aanloop naar… FC Emmen-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De zevende speelronde breekt aan. Op Stadion De Vijverberg ontvangt De Graafschap FC Emmen. De wedstrijd start zoals gebruikelijk om 20:00 uur.

- Voor dit duel is scheidsrechter Martens aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Janssen en Osseweijer. Vierde official is Vos.

- De Graafschap staat met negen punten op de zesde plaats. De laatste twee uitontmoetingen leverden vier punten op. Een 1-4 winst op Jong FC Utrecht en een 0-0 gelijkspel bij FC Volendam.

- Hoofdtrainer Henk de Jong kon tegen FC Volendam niet over Andrew Driver beschikken. Ditmaal keert Driver terug in de basis, ten koste van Kevin van Diermen.

- De overige tien spelers die aan de aftrap tegen FC Volendam stonden, mogen dit ook tegen FC Emmen gaan doen. Voor Daryl van Mieghem weer een kans om, net als in de voorbereiding tijdens de open dag, om voor een hattrick te zorgen. De Graafschap won toen met 3-1.

- FC Emmen kwam vorige week niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van hoofdcoach Dick Lukkien wist in de voorgaande zes duels nog geen nederlaag te incasseren.

- Met één overwinning en vijf gelijke spelen staat de ploeg met acht punten op de negende plek.

- Bij tegenstander FC Emmen zitten drie spelers met een Graafschap-verleden. Anco Jansen (2,5 jaar), Cas Peters (1 jaar) en Alexander Bannink (1,5 jaar) wisten het blauw-witte tenue te dragen.

- In het vorige voetbaljaargang boekte De Graafschap een 3-0 thuiszege. De doelpunten werden gemaakt door Piotr Parzyszek, Anthony van den Hurk en Alexander Bannink.

Nieuws van SV Superboeren

- Om diverse bouwkosten te besparen, zoekt de bouwcommissie van de kantine helpers.

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 88,74

Gelijkspel: 7,78

Nederlaag: 3,48 

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X