Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboeren Kerstpakket: Een origineel kado en een bijdrage voor de kantine

Superboeren Kerstpakket: Een origineel kado en een bijdrage voor de kantine

De zomer loopt op zijn einde en het voetbalseizoen is weer van start; tijd om na te denken over het kerstpakket. Waarmee verrast u uw medewerkers en relaties dit jaar? De Graafschap en haar supportersvereniging ‘Superboeren’ willen u daar graag bij helpen. 

Op initiatief van de supportersvereniging zijn er de afgelopen weken Superboeren Kerstpakketten uitgedacht, waarmee u niet alleen uw medewerkers en relaties verrast, maar ook uw steentje bijdraagt om de financiering van de supporterskantine op de Vijverberg verder vorm te geven.

Twee soorten Kerstpakketten

Er zijn twee verschillende pakketten; het Superboeren pakket van €35,- en het Achterhoek pakket van €55,- (prijzen ex BTW). De (food) pakketten zitten vol met mooie en verrassend lekkere Achterhoekse producten. Sowieso zit in ieder pakket ook een viertal vrijkaarten voor een van de thuiswedstrijden van De Graafschap. Dit alles wordt verpakt in een mooie doos en op uw bedrijf bezorgd. En dat alles zonder extra kosten, want de winkelwaarde van de genoemde pakketten is ook daadwerkelijk €35,- resp. €55,-.

‘Zelf’ in het Kerstpakket?

Over enkele weken gaan we de inhoud van de twee pakketten presenteren zodat u een goede keuze kunt maken. Echter willen we eerst de Business Club-leden van De Graafschap de mogelijkheid bieden om een bijdrage aan de inhoud van het pakket te leveren. Heeft u iets leuks (een streekproduct, Superboerengadget o.i.d. - maar geen opzichtig reclamemateriaal) dat in het Kerstpakket past, dan kunt u dat tot 15 september melden bij Hans Boesberg van de supportersvereniging (hansboesberg@superboeren.nl) . De supportersverenging zal u snel laten weten of zij gebruik maakt van uw aanbod. Mochten er kosten aan verbonden zijn, dan hoort de vereniging graag wat die kosten zijn. Heeft u op voorhand al vragen of suggesties, dan kunt u ook bij Hans Boesberg terecht.

Bestellen Kerstpakket

Na 15 september zullen we de definitieve inhoud van het pakket bepalen. Begin oktober presenteren we de pakketten op deGraafschap.nl en op Superboeren.nl. U krijgt dan alle informatie over de inhoud van de twee pakketten. Tevens zal er een bestelformulier online komen en een overzicht van de voorwaarden van bestellen en leveren. Voor de betaling ontvangt u een factuur met btw. Bestellen kan tot eind november.

Extra’s in het pakket

De pakketten worden gevuld met hoofdzakelijk ‘food’ producten. Er bestaat echter ook een mogelijkheid om extra producten toe te voegen en uw pakket daarmee te personaliseren. Het gaat hierbij om producten uit de fanshop van De Graafschap. U kunt op het bestelformulier aangeven dat u bijvoorbeeld (als extra) een De Graafschap sjaal bij uw pakketten in wilt.

Doe mee, maak uw mensen en relaties blij en help De Vijverberg nog mooier en sfeervoller te maken!

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong PSV

Jong PSV

Vrijdag 19 januari, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 100.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker