Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In aanloop naar… Achilles’29-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Er zijn nog twee speelrondes te gaan in de Jupiler League. Komende vrijdagavond om 20:00 uur een Gelders onderonsje tussen De Graafschap en Achilles’29 met voor beide ploegen met grote belangen.

- Voor dit duel is scheidsrechter Lindhout aangesteld door de KNVB. De assistenten zijn Osseweijer en Stuifzand. Vierde official is Van der Laan.

- Het team van coach Henk de Jong won vorige week niet de vierde periodetitel, ondanks de 1-2 overwinning op bezoek bij Almere City FC. Tijdens de rust was dit eigenlijk al bekend, daar SC Cambuur met 5-0 voorstond en uiteindelijk met deze cijfers wist te winnen van RKC Waalwijk en een feestje mocht vieren.

- De winst in Almere was noodzakelijk om de laatste twee duels nog spannend te houden voor plaatsing aan de play-offs promotie/degradatie. Daarin zal de Doetinchemse club op plek tien dienen te eindigen.

- De concurrenten hierin zijn FC Eindhoven, FC Emmen en RKC Waalwijk. De laatste twee duels voor de Superboeren zijn tegen Achilles’29 (thuis) en FC Oss (uit).

- Andrew Driver viel tegen FC Volendam (2-2) geblesseerd uit. De linksback keert vrijdag terug in de basis, waardoor Tolgahan Cicek op de bank zal plaatsnemen.

- In december werd coach Jan Vreman uit zijn functie ontheven na de teleurstellende resultaten. Inmiddels is bekend dat Vreman bij de club zal blijven en volgend seizoen Jong De Graafschap onder zijn hoede heeft.

- Hekkensluiter Achilles’29 is aan een goede serie bezig. De achterstand op FC Dordrecht is geslonken tot drie punten. De laatste drie duels werden niet verloren: 2x winst en 1x gelijk.

- Het gelijkspel was tegen concurrent FC Dordrecht (2-2). De ploeg van coach Eric Meijers gaf in de blessuretijd een 2-1 voorsprong uit handen.

- Dit voetbaljaargang is het de eerste keer dat een club uit de Jupiler League zal degraderen.

- Eerder dit seizoen in Groesbeek eindigde de ontmoeting tussen Achilles’29 en De Graafschap in 0-0.

- De laatste confrontatie in Doetinchem tussen beide ploegen eindigde in 2-0 door goals van Karim Tarfi en Vlatko Lazic.

Nieuws van SV Superboeren

- Word ballenjongen (of meisje) bij wedstrijden van Jong De Graafschap. Vul dit formulier in.

- Boek 'De terugkeer van de boerenbruiloft' verkrijgbaar.

- Word steward bij thuisduels van de mooiste club.

- Bestel je eigen D'ran-tegel (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Lid worden van SV Superboeren De Graafschap

De laatste tijd worden steeds meer Superboeren lid van SV Superboeren. Een lidmaatschap kost 15 euro per seizoen en daarmee zorg jij er mede voor dat wij sfeer kunnen maken op het Spinnekopplein. Info en aanmelden.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de 623 deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 97,27

Gelijkspel: 1,61

Nederlaag: 1,12

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X