Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vanavond start actie #ALLESVOORDEKANTINE

Vanavond start actie #ALLESVOORDEKANTINE

We zijn er super klaar voor' zegt Peggy Wenting de aanvoerder van ons Promotieteam Supporterskantine. 'Vanavond gaan we, nadat voorzitter Martin Mos ons heeft voorgesteld, met ons team van twintig dames die 500 stenen verkopen. Ik roep alle supporters op om zijn/haar steentje bij te dragen' zegt Peggy. Een deel van het Promotieteam was gisteravond op de Vijverberg om de laatste voorbereidingen te treffen en de shirt die Voetbalshop.nl gesponsord heeft te passen. Kijkt u vanavond ook naar het prachtige logo op de rug van het shirt!

Na de eerste bestelling door de spelersgroep afgelopen dinsdag is er veel belangstelling voor een steen met je naam in de 'Superboerenmuur'. Vanaf het moment dat de stenen via Superboeren.nl besteld konden worden komen er bestellingen binnen. De steen met je naam kost honderd euro maar je mag met drie personen op een steen, dan kun je de kosten delen. Op dit moment zijn we over de 50 stenen heen. De SV Superboeren verwacht veel van de verkoop vanavond. Er komen veel supporters en de belangstelling is groot. De reacties van supporters zijn heel positief en iedereen is het er over eens dat de supporterskantine aan vernieuwing toe is.

Naast de verkoop van de stenen gaat het Promotieteam ook de Graafschap kalender verkopen. Een unieke Graafschap kalender met prachtig fotomateriaal en wetenswaardigheden over onze club. Deze kalender kan vanavond besteld worden voor slechts € 15,-. Vanaf 2 december kunnen de kalenders opgehaald worden op het stadion. Bestellen kan ook via Superboeren.nl. Ook de kalenders worden al volop besteld sinds gisteravond.

Alle beschikbare producten zijn ook online te bestellen via www.superboeren.nl/kantine.

Vanavond is het #allesvoordekantine en we roepen alle supporters op mee te doen, want de kantine is voor ons en door ons!